Campionatul Mondial de Skandenberg, la Constanța: ION ONCESCU, CAMPION MONDIAL pentru a șasea oară

Constanța găzduiște Campionatul Mondial de Skandenberg, în perioada 26 octombrie – 4 noiembrie 2019. Ion Oncescu este campion mondial pentru a șasea oară, după finala de joi! Toate detaliile despre eveniment de la Daniel Savopol, corespondent Știrile KanalD.

Distribuie pe:

Autor: R.B.

fara descriere


In articol:

Mesajul lui Ion Oncescu pentru Stirilekanald.ro și Wowbiz.ro:

 

 

Ion Oncescu a câștigat primele partide cu un italian, un olandez și un reprezentant din Republica Moldova. L-a învins și pe primul român, Olimpiu Fat.

fara descriere

fara descriere

Fanii s-au fotografiat cu Ion Oncescu, înaintea începerii competiției. ”Sunt fan Oncescu. Îmi place stilul lui de luptă. Am văzut și când a doborât recordul împotriva a 500 de oameni. Îi urez mult succes în continuare!”, a declarat un fan.

fara descriere

Ion Oncescu este cel mai titrat luptător de skandenberg român. El are în palmares 5 titluri mondiale și două europene.

fara descriere

fara descriere

Întreaga competiție este organizată de Asociația Română de Skandenberg „Braț de Fier” și „World Armwrestling Federation WAF’’, este finanțată de Primăria Municipiului Constanța și se desfățoară la Pavilionul Expozițional.

fara descriere

 

La turneu participă peste 1.200 de sportivi, din 53 de țări, unii sosind din Asia, SUA sau Africa, special pentru acest eveniment de anvergură.

fara descriere

fara descriere

Ion Oncescu a cucerit,în luna mai, aurul la Campionatele Europene de Skandenberg

Ion Oncescu a devenit Campion European la skandenberg, la mâna dreaptă! El a învins în finală un sportiv din Polonia!

Citeste si: ULTIMA ORĂ! Scene de groază în blocul lui Ion Oncescu! 2 răniți și 9 evacuați într-un incendiu de proporții! Cum arată apartamentul campionului? Foto & video exclusive

Citeste si: Oltin si Oncescu, gest incredibil pentru o fetita cu o boala crunta! Mama micutei este distrusa: "Pentru mine a fost un soc"

Ion Oncescu este cel mai titrat luptător de skandenberg român. El are în palmares 5 titluri mondiale și două europene, multe medalii de argint și bronz. În 2010 el a terminat neînvins împotriva a 300 de români care s-au încercat să-l învingă la skandenberg.

 

fara descriere

De asemenea, anul trecut, el a participat și la show-ul Exatlon, difuzat de Kanal D, acolo unde a intrat în competiție în echipa Faimoșilor.

PROGRAMUL URMĂTOARELOR ZILE:

29 octombrie – Ziua 1 de concurs – brațul stâng – pentru juniori U15 și U18 ani, Tineret U21; Finalele și festivitatea de premiere

30 octombrie – Ziua 2 de concurs – brațul drept – pentru juniori U15 și U18 ani, Tineret U21; Cântarul pentru categorii Master; Finalele și festivitatea de premiere – pentru juniori U15 și U18 ani, Tineret U21
31 octombrie – Festivitatea de deschidere Campionatul Mondial de Skandenberg pentru persoanele cu dizabilități; Ziua 3 de concurs – brațul stâng – pentru toate categoriile de Master și pentru persoanele cu dizabilități; Finalele și festivitatea de premiere

1 noiembrie – Ziua 4 de concurs – brațul drept – pentru toate categoriile de Master și pentru persoanele cu dizabilități; Cântar – seniori; Finalele și festivitatea de premiere
2 noiembrie – Ziua 5 de concurs – brațul stâng – pentru seniori; Finale și festivitatea de premiere
3 noiembrie – Ziua 6 de concurs – brațul drept – pentru seniori; Finalele și festivitatea de premiere;
Festivitatea de închidere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate