Campioni de la Exatlon, în ring! Se anunță o gală MMA de amploare, în București

Bucureștiul va fi martor, luni, la un evenioment sportiv de amploare, o Gală MMA care se anunță extrem de ”încinsă”, având în vedere că în cușcă și în ringul amenajat vor intra sportivi de valoare, printre care și câțiva foști concurenți de la Exatlon.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Ciprian Mariș, Mirel Drăgan și Ionuț Sugacevschi ”Jaguarul” sunt trei dintre luptătorii care, pe lângă rezultatele de senzație pe care le-au avut în sporturile de contact, au făcut parte din echipele Faimoșilor sau Războinicilor de-a lungul a trei sezoane ale show-ului fenoment Exatlon România.

Citeste si: Ce a păţit Cristi Mitrea în saună când a rămas singur cu trei bărbaţi! Vezi întâmplarea incredibilă trăită de fostul iubit al Andreei Mantea: „Intru în saună și aud muzică în surdină”

Citeste si: Faimosul Yamato Zaharia, provocare uriașă pentru Ionut Jaguarul Sugacevschi! ”Este clar că se cam... teme”

Citeste si: Mirel Dragan, tranșant după ce criminalul de la Caracal și-a recunoscut vina! ”Cred că mie mi-ar lua Dumnezeu mințile” EXCLUSIV

Gala de MMA care va avea loc luni, în București, anunță și o inovație în ceea ce priovește regulamentul luptelor. Mai exact, pentru prima dată în România se vor lupta două echipe: echipa ”Mariș” și echipa ”Lupu”. Din echipa condusă de Ciprian Mariș, mai fac parte Sergiu Mariș și Drodar Dario, toți trei fiind colegi la clubul sportiv MMA Transilvania. Sergiu Mariș, fratele lui Ciprian practică MMA-ul de câțiva ani, însă nu s-a lansat până acum într-o gală cunoscută, acum are ocazia să-și arate calitățile într-una dintre cele mai apreciate promoții autohtone.

fara descriere

Va intra în cușcă câte un sportiv din fiecare echipă, iar în momentul în care unul dintre ei pierde sau decide să iasă va fi înlocuit cu alt coleg de pe margine. O dată ieșit din cușcă un jucător nu va mai putea intra din nou. Meciul se va încheia fie la puncte, fie când una dintre echipe își va epuiza schimbările, iar jucătorul din cușcă va cere încetarea luptei.

În ring va intra și Faimosul Mirel Drăgan, devenit de curând, campion european la Kempo, în Portugalia, unde a reprezentat România, decis să dovedească tuturor că nu degeaba este un adevărat magnet pentru medalii naționale, europene și mondiale. De asemenea, Ionuț Sugacevschi, celebrul Jaguar al Războinicilor din primul sezon al Exatlon România, va intra în ring, decis să termine lupta înainte de termen.

fara descriere

Cine este Mirel Drăgan, “Faimosul” de la Exatlon

Mirel Drăgan este luptător de Kempo, multiplu campion naţional. De asemenea, el a reuşit că cucerească de două ori titlul de campion mondial în anii 2014, la Budapesta (Ungaria) şi în 2015 în Antalya (Turcia), dar şi un titlu european în 2015, iar anul acesta a reușit să devină, din nou, campion mondial. Conform prezentării făcute, Mirel Drăgan, “Faimosul” din sezonul al doilea al Exatlon România, are 1.72 m înălţime, 75 de kilograme şi e deţinătorul centurii negre cu 4 Dan în Kempo.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate