Când a fost de fapt ultima apariție publică a Cristinei Țopescu! ”Plângea” FOTO

Cristina Țopescu a fost găsită duminică seara moartă în locuința ei, și încă sunt semne de întrebare privind data decesului acesteia.

Autor: C.L.

In articol:

Ultima sa postare pe Facebook este din 26 decembrie, iar ultima sa convorbire pe mesaje de la WhatsApp ar fi fost pe 28 decembrie, după acea dată nu mai apar informații despre Cristina Țopescu.

Ultima sa poză și apariție la tv a fost pe 19 decembrie, așa s-a spus inițial, numai că pe 22 decembrie, Cristina Țopescu a participat la mitingul din centrul Capitalei, dedicat Revoluției din 89. Atunci, a citit, pe scena, alături de alte persoane, numele eroilor Revoluției, s-a întâlnit cu mai mulți cunoscuți și a dat și un scurt interviu pentru TVR.

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Printre persoanele cu care s-a întâlnit Cristina Țopescu pe 22 decembrie a fost Nuami Dinescu. Aceasta a spus într-un mesaj pe pagina sa de socializare despre ultima sa întâlnire cu fosta jurnalistă. ”Ne-am întâlnit la marșul din 22, aveam ceva de făcut, mi-a spus de un proiect...”, a spus Nuami Dinescu.

Citeste si: Ultimele mesaje de pe whatsapp arată că fosta jurnalistă Cristina Țopescu era disperată: „Iau un somnifer puternic, nu pot să dorm, nu mai am putere”

Citeste si: Mesajul dureros postat de Ștefan Bănică Jr. după ce a aflat că marea lui iubire, Cristina Țopescu, a murit

Cristina Țopescu a plâns la ultima sa apariție publică! A citit numele eroilor Revoluției din 89

Dar, Cristina Țopescu a dat atunci și un scurt interviu pentru TVR, iar Camelia Csiki și-a amintit. ”În 22 decembrie, Cristina a fost pentru ultima oară în direct, la TVR.

Era bine”. A scris jurnalista TVR Camelia Csiki, care i-a luat atunci un scurt interviu. ”Era așa emoționată în ultima seară când ne-am întâlnit, emoționată că trebuie să citească numele câtorva eroi ai Revoluției din 1989, în public, în fața Ministerului de Interne. Și am ascultat-o, mi-au dat lacrimile când a citit...pentru că plângea!”, povestește Camelia Csiki.

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în casă! 

Cristina Țopescu a fost găsită moartă duminică seara, în locuința ei de lângă București. Nimeni nu mai știa nimic de ea de la finalul anului trecut, iar cei care au sunat la 112 au fost vecinii care nu o mai văzuseră de zile bune. Cristina Țopescu a fost găsită în pat, moartă de ceva vreme spun oamenii legii care au specificat că trupul acesteia era ”mumificat”.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Nu a putut fi stabilită cauza morții Cristinei Țopescu. Rezultatele toxicologice vin în maximum o lună de zile

Mama Cristinei Țopescu trăiește! Casa bătrânei este plină cu fotografii din tinerețe FOTO

Celebrul naist Nicolae Voiculet, revoltat de moartea Cristinei Țopescu: Rusine “colegilor” & “prietenilor” ei!

Horoscop Zilnic Luni 1 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie cu băgare de seamă în privinţa deciziilor pe care le au de luat

Anunț major pentru românii care au peste 65 de ani. Toți trebuie să știe. E decizia momentului

Nu combina niciodată acest fruct cu aceste medicamente! Se crează o substanță toxică care îți poate provoca chiar și moartea! Profesorul Mecincopschi avertizează

Detaliul pe care trebuie să-l știți atunci când vă cumpărați electrocasnice

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies