Ultimele mesaje de pe whatsapp arată că fosta jurnalistă Cristina Țopescu era disperată: „Iau un somnifer puternic, nu pot să dorm, nu mai am putere”

Ultimele mesaje ale fostei jurnaliste Cristina Țopescu arată că era la capătul puterii și apela la diverse metode pentru a-și alina durerile.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Cristina Țopescu era copleșită de griji și se pare că apela la somnifere pentru a se putea odihni. Cancan a dat publicității ultima conversație dintre Cristina Țopescu și un prieten apropiat care o ajuta cu problemele legate de câini.

Citeste si: Mesajul dureros postat de Ștefan Bănică Jr. după ce a aflat că marea lui iubire, Cristina Țopescu, a murit

Citeste si: Nu a putut fi stabilită cauza morții Cristinei Țopescu. Rezultatele toxicologice vin în maximum o lună de zile

Citeste si: Motivul pentru care nimeni nu s-a alarmat când Cristina Țopescu nu a mai dat niciun semn de viață: „S-a întâmplat de multe ori să nu dea un semn și două săptămâni, apoi să sune și să povestim”

Ultimele mesaje de pe whatsapp arată că fosta jurnalistă Cristina Țopescu era disperată: „Iau un somnifer puternic, nu pot să dorm, nu mai am putere”

Jurnalista Cristina Țopescu a i-ar fi scris prietenului ei că vrea să ia un somnifer pentru că se simte sleită de puteri. 

„Iau un somnifer puternic, nu pot să dorm, nu mai am putere, sunt la capătul puterilor. Nu te mai sâcâi, nu ştiu oricum cât mai rezist în lumea asta, nu mai pot să duc suferinţa asta”, i-ar fi scris Cristina Țopescu prietenului său, înainte să moară, notează cancan.ro.

fara descriere

Cu două ore înainte Cristina Țopescu i-ar fi scris aceluiași prieten mesaje diperate cu privire la un câine. 

„Nu mai ştiu ce să fac, sunt terminată! Ăsta (n.n. – patronul adăpostului de câini) a dispărut, de tine nu mai dau şi ce văd pe net despre nenborocit mă îngrozeşte şi îmi activează instinctual criminal! Te rog din suflet, sună-mă, să mă liniştesc puţin că simt că-mi pierd minţile când nu pot salva un câine, ştiu că mă înţelegi”, este un alt mesaj făcut public de sursa citată. 

fara descriere

Cristina Țopeste era o mare iubitoare de animale și și-a dedicat o mare parte din timp și bani îngrijirii câinilor. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate