Ultimele mesaje de pe whatsapp arată că fosta jurnalistă Cristina Țopescu era disperată: „Iau un somnifer puternic, nu pot să dorm, nu mai am putere”

Ultimele mesaje ale fostei jurnaliste Cristina Țopescu arată că era la capătul puterii și apela la diverse metode pentru a-și alina durerile.

Autor: A.B.G.

In articol:

Cristina Țopescu era copleșită de griji și se pare că apela la somnifere pentru a se putea odihni. Cancan a dat publicității ultima conversație dintre Cristina Țopescu și un prieten apropiat care o ajuta cu problemele legate de câini.

Citeste si: Mesajul dureros postat de Ștefan Bănică Jr. după ce a aflat că marea lui iubire, Cristina Țopescu, a murit

Citeste si: Nu a putut fi stabilită cauza morții Cristinei Țopescu. Rezultatele toxicologice vin în maximum o lună de zile

Citeste si: Motivul pentru care nimeni nu s-a alarmat când Cristina Țopescu nu a mai dat niciun semn de viață: „S-a întâmplat de multe ori să nu dea un semn și două săptămâni, apoi să sune și să povestim”

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Ultimele mesaje de pe whatsapp arată că fosta jurnalistă Cristina Țopescu era disperată: „Iau un somnifer puternic, nu pot să dorm, nu mai am putere”

Jurnalista Cristina Țopescu a i-ar fi scris prietenului ei că vrea să ia un somnifer pentru că se simte sleită de puteri. 

„Iau un somnifer puternic, nu pot să dorm, nu mai am putere, sunt la capătul puterilor. Nu te mai sâcâi, nu ştiu oricum cât mai rezist în lumea asta, nu mai pot să duc suferinţa asta”, i-ar fi scris Cristina Țopescu prietenului său, înainte să moară, notează  cancan.ro.

Cu două ore înainte Cristina Țopescu i-ar fi scris aceluiași prieten mesaje diperate cu privire la un câine. 

„Nu mai ştiu ce să fac, sunt terminată! Ăsta (n.n. – patronul adăpostului de câini) a dispărut, de tine nu mai dau şi ce văd pe net despre nenborocit mă îngrozeşte şi îmi activează instinctual criminal! Te rog din suflet, sună-mă, să mă liniştesc puţin că simt că-mi pierd minţile când nu pot salva un câine, ştiu că mă înţelegi”,  este un alt mesaj făcut public de sursa citată. 

Cristina Țopeste era o mare iubitoare de animale și și-a dedicat o mare parte din timp și bani îngrijirii câinilor. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fosta noră a Vioricăi Dăncilă a fost naşă de botez! Elena a intrat în biserică într-o fustă roz scurtă, cu un decolteu generos! FOTO

Rareș Bogdan a început să plângă în direct la TV! Vestea morții Cristinei Țopescu l-a dărâmat

Simona Halep i-a făcut program lui Toni Iuruc, logodnicul ei, în Australia! ”Are grijă să îl facă sportiv și pe el!” EXCLUSIV

Horoscop Zilnic Luni 1 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie cu băgare de seamă în privinţa deciziilor pe care le au de luat

Ungaria trimite o undă de șoc în toată Europa. Ungurii au luat decizia. Se întâmplă de miercuri, 3 Martie

Nu combina niciodată acest fruct cu aceste medicamente! Se crează o substanță toxică care îți poate provoca chiar și moartea! Profesorul Mecincopschi avertizează

Detaliul pe care trebuie să-l știți atunci când vă cumpărați electrocasnice

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies