Când este ultima zi în lumea teatrului a lui Alexandru Arşinel? Dezvăluiri exclusive

Alexandru Arşinel a luat decizia de a se retrage şi a şi anunţat, deja, care este ultima lui zi în teatrul pe care îl conduce, actorul ajuns la aproape 80 de ani renunţând la meseria care l-a făcut celebru.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Alexandru Arşinel, actorul care conduce, acum, din postul de director, Teatrul de Revistă Constantin Tănase, a decis să se retragă şi, mai mult decât atât, a stabilit care va fi ultima zi a mandatului său.

”Alexandru Arşinel va mai veni, în ultima lui zi, la Teatru, pe 3 ianuarie. A vrut să înceapă anul la Teatru, chiar dacă va fi şi ultima lui zi aici. Probabil va fi o petrecere de adio, va discuta cu cei dragi lui de acolo, şi va anunţa ce va face, mai departe, cu viaţa lui. Deşi, din ce înţeleg, el ar mai vrea să joace în piese de teatru, starea lui de sănătate nu i-o mai permite, aşa că, probabil, va mai ajunge la Teatrul de Revistă doar câd va vrea să îşi viziteze amicii”, ne-a spus unul dintre angajaţii de acolo.
Mai mult decât atât, înainte de retragere, Alexandru Arşinel a făcut un gest care i-a impresionat pe cei din teatru. Mai exact, sub bagheta lui, este pregătită o premieră pentru instituţia pe care o conduce de atât amar de vreme şi pe scenă vor urca copii, într-o punere în scenă a unei piese de teatru celebre. ”Vrea să se retragă pregătind următoarea generaţie de actori”, ne-a mai spus un angajat de acolo.
”Locul lui va fi preluat, cel puţin ca interimar, de Vasile Muraru, cel care e acum directorul artistic. Toată lumea ştie că Vasile visa la momentul ăsta, aşa că el va fi şeful, cel puţin o perioadă. Dacă va rămâne director mare, depinde doar de Primărie, dacă va fi agreat politic, dacă se mulează pe ceea ce se doreşte”, ne-a mai spus sursa citată.

Alexandru Arşinel a avut un an îngrozitor

Alexadru Arşinel a trecut, în ultimele 12 luni, prin momente cât se poate de dificile. Întâi şi-a pierdut cea mai bună prietenă şi colega lui de scenă, pe Stela Popescu. La doar câteva zile, o altă amică apropiată de-ale sale şi o actriţă alături de care a jucat în zeci de piese, Cristina Stamate, s-a dus şi ea.

fara descriere
Apoi, de parcă asta nu ar fi fost de ajuns, problemele de sănătate ale soţiei sale s-au înrăutăţit, iar Alexandru Arşinel a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală la inimă. Cu toate acestea, se pare că actorul care conduce Teatrul Constantin Tănase nu s-a lăsat învins de problemele cu care s-a confruntat şi a făcut tot ce i-a stat în putinţă să treacă peste ele.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate