Când începe Exatlon SUA? Americanii se întorc în Republica Dominicană şi vor înfrunta România

Data oficială a premierei Exatlon sezonul 2 în Statele Unite a fost anunţată.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Varianta americană a show-ului Exatlon va avea premiera celui de-al doilea sezon pe data de 21 ianuarie 2019. Emisiunea va fi difuzată de postul de televiziune Telemundo SUA, care emite la nivel naţional şi este de limbă spaniolă. Primul sezon al show-ului a început în iulie şi s-a încheiat în noiembrie 2018 şi a adus prima câştigătoare femeie din istoria Exatlon în persoana gimnastei Marisela Cantu.

Finala s-a jucat după aceleaşi reguli ca cea din România, însă campioana a decis să cedeze o parte din bani finalistului Kenny Ochoa.

Exatlon România sezonul 3 va începe şi el în această iarnă, însă data premierei nu a fost încă făcută public. În perioada în care românii vor merge la Exatlon, în Dominicană vor mai fi ungurii şi americanii. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Rivalii românilor de la Exatlon au ajuns în Republica Dominicană! Maghiarii, veseli la aterizarea în Punta Cana: nici nu ştiu ce-i aşteaptă!

Atac dur al Marianei de la Exatlon la adresa lui Beatrice Olaru. "Ar fi trebuit să-i dea trofeul lui Alin. El îl merita" Vezi ce a mai spus "războinica"...

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Miercuri 20 Ianuarie 2021: Scorpionii sunt loviți de noroc

Alertă la granița cu Ungaria! Situația s-a complicat rapid la ieșirea din țară

Mircea Badea a avut o relație secretă cu Oana Zăvoranu! Aceasta l-a făcut de râs în public: este umilitor ce a spus despre el

UNBR s-a adresat CSM după plângerea judecătorilor ÎCCJ în cazul avocatului Robert Roşu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies