Când s-au despărțit, de fapt, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu?! Anunțul neașteptat al actorului: "La ea stau de..."

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit de mai mult timp?!

Autor: Adriana Raiciu

In articol:

În urmă cu doar câteva zile, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu anunțau faptul că au decis să meargă pe drumuri diferite, după o relație de mai bine de nouă ani de zile. Cu toate acestea, se pare că ruptarea dintre cei doi actori a avut loc în urmă cu mai mult timp. 

De cât timp sunt despărțiți Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu?!

Vlad Gherman a decis să pornească într-o nouă aventură, singur, fără a o avea alături de fosta lui iubită, Cristina Ciobănașu. Astfel, actorul cunoscut din Pariu cu viața a decis să își facă un vlog, în care își va filma fiecare moment important din viața lui. 

Citeste si: Vlad Gherman nu poate trece peste despărțirea de Cristina Ciobănașu! Cum a surprins-o actorul pe fosta iubită

În urmă cu doar câteva minute, pe contul său de Youtube, Vlad a postat un videoclip în care vorbește despre despărțirea de fosta lui iubită. Însă, ceea ce ne-a atras atenția este faptul că tânărul a declarat fatpul că el și Cristina s-au despărțit, în realitate, în urmă cu două săptămâni. De atunci, acesta locuiește ba la sora lui, ba la vărul său. 

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Când s-au despărțit, de fapt, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu?! Anunțul neașteptat al actorului: "La ea stau de..."
Când s-au despărțit, de fapt, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu?! Anunțul neașteptat al actorului: "La ea stau de..."[Sursa foto: Captură YouTube]

Totodată, vedeta de televiziune recunoaște faptul că despărțirea l-a afectat destul de tare. Într-o perioadă destul de scurtă de timp, acesta a slăbit aproximativ 7 kilograme. Chiar dacă trece print-o perioadă destul de dificilă, Vlad îi mulțumește lui Dumnezeu pentru oamenii din viața lui. 

Citeste si: Cine îi alină suferința lui Vlad Gherman, după despărțirea de Cristina Ciobănașu! În compania cui s-a afișat actorul

”Am slăbit 7 kilograme. La blocul din spatele meu stă sora mea. La ea stau de două săptămâni. Mă rog, sunt puțin cu cortul, adică stau și la ea, am stat și pe la vărul meu. Este o experiență interesantă sincer și extrem de benefică pentru mine. Ai nevoie de oameni care să fie lângă tine. Ai nevoie de oameni care să-ți ridice puțin moralul și care să te ajute puțin mai ușor peste perioada asta.”

, a declarat Vlad Gherman pe canalul său de YouTube.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Vlad Gherman și-a făcut bagajele, la două zile după despărțirea de Cristina Ciobănașu! Ipostaza în care a fost surprins: „Mergi cu...”

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman continuă să se vadă și să vorbească zilnic! „Ne suntem alături și acum”

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, declarații de dragoste după ce s-au despărțit: ”O iubesc”

Horoscop Zilnic Luni 1 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie cu băgare de seamă în privinţa deciziilor pe care le au de luat

Mircea Badea a răbufnit. Umilință totală pentru Selly. L-a făcut de râs în direct

Lovitură cruntă pentru Andreea Bălan de la Kanal D! Este cea mai mare umilință

Istoria secretă. Bancherul din „Moromeții” putea salva Tezaurul. Titulescu a vrut cu rușii

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies