Când se va termina valul trei al pandemiei COVID-19. Alexandru Rafila, răspuns clar

Când se va termina valul trei al pandemiei COVID-19, este întrebarea care ne macină pe toți.

Când se va termina valul trei al pandemiei COVID-19
Autor: Ioana Stan

In articol:

Alexandru Rafila a spus în cadrul emisiunii "Marius Tucă Show", de la Aleph News, că deja numărul cazurilor este în scădere.

Când se va termina valul al treilea al pandemiei COVID-19

Reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății, Alexandru Rafila, a spus când se va termina valul trei al pandemiei Covid.

"Am ajuns de la 6000 la 3-4000 de cazuri pe zi, e un lucru bun, dar să vedem când lucrul acesta se va reflecta și în scăderea numărului de pacienți internați, mai ales la terapie intensivă. Atunci putem spune că am trecut de valul trei.", a afirmat Alexandru Rafila.

Întrebat de o declarație mai veche, potrivit căreia 1 august este o dată bună pentru programarea vacanțelor, Rafila a precizat că "e o dată bună să ne vaccinăm până în 1 august."

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Citeste si: Vlad Voiculescu, acuzații grave. Sugerează că morții de COVID sunt mai mulți decât în rapoarte

Vlad Vociulescu, declarație gravă despre raportarea greșită a morților de Covid

Când se va termina valul trei al pandemiei COVID-19
Vlad Voiculescu, acuzații grave despre numărul real al morților de COVID[Sursa foto: Captură tv]

În timp ce Alexandru Rafila are o poziție optimistă în lupta cu Covid, Vlad Voiculescu a făcu, astăzi, unele declarații extrem de grave. El spune că raportarea mărților de Covid nu este corectă și în realitate numărul este mult mai mare.

„Am avut, acum 2 săptămâni, evaluarea directorilor DSP-urilor.

Pot spune că nivelul profesional al acestora nu ne face să fim mândri de ei. Avem nevoie de adevăr și asta încercat Ministerul Sănătății prin transparentinzare, prin schimbarea criteriilor de carantină. Nici pandemia, nici sănătatea nu pot fi gestionate doar în spitale, dar este datoria noastră să prezentăm și să vedem cifrele reale, nu cifre inventate, nu cifre iluzorii.
Avem acum un ministru interimar al Sănătății, care nu știu cât timp are, dar sunt câteva lucruri la care lucram și pe care le investigam.

Îl rog pe domnul ministru interimar, care ocupă și funcția de prim-ministru, să revadă metodologia de raportare a deceselor Covid-19. Nu aș vrea să arunc numere, însă investigația noastră ne arată că există diferențe semnificative între cifrele raportate și cifrele reale.

Citeste si: Vlad Voiculescu, cuvinte grele la adresa premierului, după ce a fost demis împreună cu Andreea Moldovan: „A fost echivalentul ceva mai cizelat la acel 'Fă, nenorocito!'"

Există o diferență între cifrele raportate în platforma Coronaform și cifrele primite de Ministerul Sănătății. Sunt mai puține decese și este o statistică care trebuie clarificată.", a declarat Vlad Voiculescu, ministrul demis al Sănătății.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Vlad Voiculescu, acuzații grave. Sugerează că morții de COVID sunt mai mulți decât în rapoarte

Vlad Voiculescu, primele declarații după demitere: „Cum superi un pic sistemul, ești eliminat!”

Vlad Voiculescu, cuvinte grele la adresa premierului, după ce a fost demis împreună cu Andreea Moldovan: „A fost echivalentul ceva mai cizelat la acel 'Fă,...

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, la un pas de împăcare?

Alertă pentru cei care au făcut prima doză de Pfizer! E interzis. Ce nu trebuie să facă la rapel

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Scandal cu Diana Șoșoacă la televizor: „Sunteţi un impostor! Mizerabilă eşti tu!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies