Când va fi înmormântat Nicu Maharu! ”Regele petrecerilor” a suferit un atac cerebral. Primele imagini cu sicriul

Nicu Maharu s-a stins din viață în urmă cu o noapte, la ora 03:30, în locuința sa. Bărbatul abia reușise să se logodească!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Nicu Maharu, supranumit ”Regele petrecerilor”, a murit în urmă cu o noapte, la ora 03:30, în locuința sa. Nicu Maharu a fost cel mai cunoscut în showbiz pentru relația cu Simona Sensual.

Citeste si: Veste tragică în showbiz. A murit Nicu Maharu!

Trupul neînsuflețit al lui Nicu Maharu va fi depus în Comuna Ghimpați, în județul Giurgiu, la Căminul Cultural. De asemenea, Nicu Maharu va fi înmormântat sâmbătă, la ora 13:00.

Citeste si: Nicu Maharu s-a logodit înainte să moară! Uite cum arată femeia căreia i-a dăruit inelul de logodnă şi care îl plânge acum! FOTO

Pe contul lui Nicu Maharu a apărut, însă, în această seară, imagini live de la priveghiul ”Regelui petrecerilor”. Zeci de oameni s-au strâns în jurul lui, pentru a-și lua rămas bun pentru ultima oară. În mijlocul sălii, se află trupul neînsuflețit al fostului iubit al Simonei Sensual, iar în jurul sicriului se află oamenii dragi. Mai mult decât atât, la căpătâiul lui s-a și cântat!

Citeste si: Reacție dramatică la moartea fostului iubit al Simonei Sensual! Un cunoscut cântăreț de muzică populară este distrus! ”A încercat și imposibilul să mai poată trăi un pic”

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: