Candidatul la Președinție Theodor Paleologu s-a iubit cu o prințesă adevărată! Ce face acum tânăra daneză

Theodor Paleologu este unul dintre candidații la Președinție care în dreptul rubricii privind soția a trecut o liniuță, în plus nici nu se știe de vreo iubită actuală de-a sa.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

În urmă cu câțiva ani a făcut senzație însă povestea de iubire a lui Theodor Paleologu cu o prințesă. Relația lor a durat câțiva ani, dar într-un final prințesa s-a întors în țara ei.

Prințesa daneză Eleonore of Schaumburg-Lippe l-a cunoscut pe Theodor Paleologu pe vremea când acesta era ambasadorul nostru la Copenhaga. Se întâmpla în 2008, și în acea perioadă, prințesa daneză a tot vizitat țara noastră, de dragul iubitului său.

Citeste si: Alegeri prezidenţiale 2019: cine sunt candidaţii la Preşedintia României?

Citeste si: Cum a hotărât Alexandru Cumpănașu să candideze la președinție: „Am fost parte a acestui sistem și astăzi îl voi distruge din temelii”

Apoi, între anii 2010 și 2014, Eleonore of Schaumburg-Lippe a locuit chiar în România, unde a fost directoarea Uniunii Agenţiilor de Publicitate din România (UAPR), după ce înainte de aceasta lucrase pentru Asociaţia Daneză de Publicitate.

fara descriere

În 2015, la scurt timp după despărțirea de Theodor Paleologu, prințesa Eleonore avea să se întoarcă în Danemarca. In prezent, prințesa daneză colaborează cu o mare companie teatrală daneză, ține prelegeri și este responsabilă de comunicare pentru organizație de sprijin pentru soldați și rudele lor, conform artebooking.dk

Cititi pe stirilekanald.ro ce declarații făcea Theodor Paleologu despre iubita sa, prințesa Eleonore

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate