Alexandru Cumpănașu: ”Voi bulversa viața politică din Italia s-o găsesc pe Alexandra”! Prezidențiabilul a vorbit despre nepoata lui la lansarea candidaturii

Alexandru Cumpănașu a anunțat surprize mari în cazul Alexandrei Măceșanu.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Alexandru Cumpănașu spune că în această săptămână vor fi scoase la lumină informații care ”vor bulversa Italia și viața politică de acolo”, în cazul dispariției sale, Alexandra Măceșanu. Afirmația a fost făcută la congresul Mișcării Forța România, în cadrul căruia s-a votat în unainimitate candidatura lui Cumpănașu la Președinția României.

fara descriere

Citeste si: Alexandru Cumpănașu susține că a primit o diplomă din Ucraina: ”Am primit cea mai înaltă distincţie pe care un candidat român putea să o primească din partea unei universităţi”

Citeste si: Mama Alexandrei Măceșanu, criticată dur: ”O mamă îndurerată nu face campanie unui candidat”! Cui aparține afirmația?

Citeste si: Șoc în cazul Caracal! Fragmente din mandibula Alexandrei s-au găsit în butoiul groazei lui Gheorghe Dincă

”Și vă mai spun atât: am răscolit România pentru ea și voi răscoli Europa pentru ea! Săptămâna viitoare (aceasta n.r.) veți vedea și veți înțelege mai multe. Nu mă intersează interesele căror clanuri, căror mafii le voi deranja. Nu mă interesează cum și în ce fel. Nu mă interesează că voi bulversa toată Italia și viața politică de acolo!!!”

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate