Cântăreața cu ochi de diamant, goală printre piramide! Lenna i-a șocat pe arabi

Lenna, cântăreața cu ochi de diamant a decis să plece pentru o perioadă din România, blondina alegând ca destinație Egiptul, destinația ei favorită pentru vacanță.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Lenna Horvath, cântăreața cu ochi de diamant, plecat în Egipt, după o perioadă în care a scos piese pe bandă rulantă și a simțit nevoia să stea pe o plajă liniștită, retrasă și să viziteze piramidele.

Citeste si: Lenna și Roxana Dobrițoiu, videoclip incendiar! Cele două maneliste și-au șocat fanii

Citeste si: Nepoata lui Adi de la Vâlcea a îmbrăcat rochia de mireasă!

Citeste si: Despărțire bombă în showbiz! Cântăreața cu ochi de diamant: ”Sunt singură și, în sfârșit, fericită!”

”Simțeam nevoia să îmi încarc puțin bateriile, iar mie îmi place să stau la soare, să mă bucur de apă, de litoral, de căldură. Așa că, mi-am pus câteva costume de baie la mine și alături de niște amice de-ale mele, am plecat în Egipt. Nu a fost o vacanță programată, am luat ce am găsit mai repede. Am mers, din nou, să văd piramidele, este a treia oară când le văd, dar de fiecare dată mă fac să mă simt cu totul și cu totul încântată. De data asta, am cam exagerat însă când m-am dus la piramide, m-am dus cam dezbrăcată și arabii deja se uitau cam ciudat la mine”, ne-a spus, în exclusivitate, Lenna Horvath.

fara descriere

Mai mult decât atât, recunoaște ”cântăreața cu ochi de diamant”, de cum a ajuns în Egipt, a renunțat la haine. ”E cald și pot să mă desfășor aici... Dar, chiar dacă aș sta mai tot timpul chiar goală, nu o fac, lumea te vede și mi-e teamă că s-ar putea să interpreteze greșit”, ne-a mai spus Lenna Horvath, care, totodată, recunoaște că stă mai tot timpul în costum de baie.

fara descriere

Lenna Horvath donează banii din muzică într-o campanie împotriva drogurilor

Acum câteva luni, la lansarea primului ei album solo, Lenna Horvath a luat o decizie surprinzătoare. Mai exact, cântăreața cu ochi de diamant este decisă ca fiecare bănuț pe care îl va câștiga din vânzările albumului să ajungă în conturile unor campanii împotriva drogurilor, motivând că văzut prea multe grozăvii pricinuite de cumplitul flagel. “Melodiile de pe album sunt, de altfel, dedicate luptei împotriva drogurilor și a efectelor devastatoare pe care le au acestea asupra oamenior. Nu mai vreau să văd oameni, vieți, destine frânte din cauza prafurilor, țigărilor sau mai știu eu ce alte mizerii din acestea", ne-a spus, în exclusivitate, Lenna Horvath.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate