Lenna și Roxana Dobrițoiu, videoclip incendiar! Cele două maneliste și-au șocat fanii

Lenna Horvath, cântăreața cu ochi de diamant, și Roxana Dobrițoiu, nepoata lui Adi de la Vâlcea, au decis, de curând, să cânte o melodie împreună și să își șocheze fanii cu apariția lor în videoclipul piesei, cu atât mai mult cu cât cele două par să fi renunțat la stilul muzical care le-a consacrat, manelele.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Așa că, zilele trecute, cele două au lansat piesa ”Sugar Daddy”, o melodie în care Lenna Horvath și Roxana Dobrițoiu sunt de nerecunoscut, cua tât mai mult cu cât cântă hip-hop și nu manele și, în plus, sunt mai sexy ca niciodată.

Citeste si: Iubita lui Tristan Tate și cântăreața cu ochi de diamant, escapadă la mare! Și-au făcut de cap, pe iaht

Citeste si: Iubita lui Tristan, vedetă în videoclipul cântăreței cu ochi de diamant! Imagini BOMBĂ cu sexy-blondina Cristina

Citeste si: Despărțire bombă în showbiz! Cântăreața cu ochi de diamant: ”Sunt singură și, în sfârșit, fericită!”

”Am vrut să facem ceva altfel. Adică, un clip în care să ne arătăm o altă latură, una mai fierbinte. Așa că, am ăncercast să fim cât se poate de sexy și, normal, am ales op piesă care să nu aibă legătură cu manelele”, ne-a spus, în exclusivitate, Lenna Horvath. Iar pentru asta au pus în mișcare toate resursele cu putință: Roxana Dobrițoiu s-a transformat în mireasă, Lenna Horvath a renunțat la inhibiții și s-a îmbrăcat în ținute în care își pune din plin în evidență formele și, evident, au adus câțiva băieți, tineri, plin de mușchi, de care, de-a lungul celor două zile de filmări au profitat din plin, mai ales că respectivii au stat mai mult dezbrăcați.

”Am investit, și eu, și Roxana Dobrițoiu, sume serioase de bani în clip, bugetul a depășit lejer 20.000 de euro, mai ales că s-a filmat în mai multe locații. Dar, zic eu, merită, mai ales că hip-hop-ul pe care îl cântăm noi este altceva față de ceea ce se găsește, acum, pe piață”, ne-a mai spus Lenna Horvath.

 

Lenna Horvath donează banii din muzică într-o campanie împotriva drogurilor

Acum câteva luni, la lansarea primului ei album solo, Lenna Horvath a luat o decizie surprinzătoare. Mai exact, cântăreața cu ochi de diamant este decisă ca fiecare bănuț pe care îl va câștiga din vânzările albumului să ajungă în conturile unor campanii împotriva drogurilor, motivând că văzut prea multe grozăvii pricinuite de cumplitul flagel. “Melodiile de pe album sunt, de altfel, dedicate luptei împotriva drogurilor și a efectelor devastatoare pe care le au acestea asupra oamenior. Nu mai vreau să văd oameni, vieți, destine frânte din cauza prafurilor, țigărilor sau mai știu eu ce alte mizerii din acestea", ne-a spus, în exclusivitate, Lenna Horvath.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate