Care a fost ultima dorință a Tamarei Buciuceanu-Botez înainte de moarte

Tamara Buciuceanu-Botez s-a stins din viață în urmă cu o zi în Spitalul Elias.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

In articol:

Este doliu în teatrul românesc, după ce Tamara Buciuceanu-Boez s-a stins din viață la vârsta de 90 de ani. Marea actriță a scenei românești se afla internată în Spitalul Elias din Capitală încă de la începutul lunii octombrie. Ea a ajuns pe mâinile medicilor din cauza unor probleme cardiac, iar în urmă cu o zi situația sa s-a agravat.

Care a fost ultima dorință a Tamarei Buciuceanu-Botez

Tamara Buciuceanu-Botez a avut o dorință atunci când și-a sunat rudele de pe patul de spital. Ea ar fi cerut plăcintă cu vișine, conform Știrile Kanal D.

Citeste si: Oana Zăvoranu, aminitiri din copilărie cu Tamara Buciuceanu-Botez: ”Mă cățăram pe gard și apoi în pom și-i furam cireșele”

Citeste si: Scandal uriaş după decesul Tamarei Buciuceanu! Costin Mărculescu îl acuză dur pe Ştefan Bănică Jr: „Nu a iubit-o niciodată. Nu l-a iubit nici pe tatăl său, ȘTEFAN BĂNICĂ senior, care e la grămadă pe o cruce cu alţii"

Citeste si: Cum i-a apărat un cântăreț celebru pe Fuego şi pe Angela Similea: “Vă calc în picioare dacă vă prind!”

Tamara Buciuceanu-Botez și-ar fi prevestit moartea?

Marea actriță Tamara Buciuceanu-Botez și-ar fi prevestit moartea.

Anul trecut, Tamara Buciuceanu-Botez și-ar prevestit moartea. A recitat o poezie în cadrul unei gale organizată de Teatrul Metropolis. Gala a avut loc în data de 17 decembrie 2018, când a spus următoarele versuri: „Când nu veţi mai mirosi flori de câmp pe scenă seara / Poate vă veţi întreba atunci: unde-o fi plecat Tamara?”.

„Mă bucur că nu m-ați uitat! Suntem la o întâlnire de suflet. Mi-am făcut meseria cu cel mai mare drag și cu cea mai mare seriozitate. Dacă m-ați aplaudat 65 de ani înseamnă că ați înțeles ce am vrut să spun pe scenă și vă mulțumesc!”, le-a mai transmis ea.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate