Scandal uriaş după decesul Tamarei Buciuceanu! Costin Mărculescu îl acuză dur pe Ştefan Bănică Jr: „Nu a iubit-o niciodată. Nu l-a iubit nici pe tatăl său, ȘTEFAN BĂNICĂ senior, care e la grămadă pe o cruce cu alţii"

Costin Mărculescu îl acuză dur pe Ştefan Bănică Jr după ce Tamara Buciuceanu a decedat.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Citeste si: Costin Marculescu a murit! Cauza oficială a mortii a fost anuntata

Costin Mărculescu îl acuză dur pe Ştefan Bănică Jr, într-un postare halucinantă scrisă după decesul Tamarei Buciuceanu. Mărculescu a repostat mesajul lui Bănică Jr legat de tristul eveniment.( vezi cine a fost soţul Tamarei Buciuceanu)

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Citeste si: Tamara Buciuceanu-Botez, regretul care a măcinat-o până în utlima zi de viață: „Nu se poate să ai chiar totul”

Citeste si: Alexandru Arșinel a sunat-o pe Tamara Buciuceanu acum câteva zile! "Mi-a spus: 'Arșinică, nu mă simt prea bine'"

Costin Mărculescu îl acuză dur pe Ştefan Bănică Jr: "A plecat spre mai bine și nu a luat nimic cu ea" 

"A murit Tamara. Noi ii spuneam tanti Tama. A plecat spre mai bine și nu a luat nimic cu ea.

In schimb, ne-a lăsat multe personaje nemuritoare in teatru, televiziune sau in film. Ele nu mor. Ele rămân pentru generații întregi, sa le descreteasca fruntile, sa le cultive. Asta înseamnă până la urma un ARTIST cu A mare! Asta a fost Doamna Tamara Buciuceanu! Mulțumesc pentru tot ce am învățat și m-ai învățat lucrând cu tine. Drum lin, tanti Tama!",  a scris Ștefan Bănică Junior pe contul său oficial de Facebook.

Costin Mărculescu îl acuză dur pe Ştefan Bănică Jr: "Asta a postat colegul și neprietenul meu ȘTEFAN BĂNICĂ jr" 

“Asta a postat colegul și neprietenul meu ȘTEFAN BĂNICĂ jr. Tanti TAMA despre dispariția marei actrițe TAMARA BUCIUCEANU. EL care nu a iubit-o niciodată și care nu l-a iubit nici pe tatăl său marele actor ȘTEFAN BĂNICĂ senior care nu este la Bellu și care e la grămadă pe o cruce cu alții din familie la cimitirul Reînvierea.....”, a postat Mărculescu, care a avut un rol secundar în Liceenii, filmul în care Tamara Buciuceanu şi Bănică Jr au fost protagonişti.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Rodica Popescu Bitănescu, prima declarație după vestea morții Tamarei Buciuceanu: "O pierdere enormă!"

A murit Tamara Buciuceanu

Lacrimi la spital la Tamara Buciuceanu-Botez! Ce se întâmplă în aceste momente cu marea actriță în salon! Cine s-a dus să o viziteze EXCLUSIV

Ștefan Bănică Junior și Lavinia Pîrva și-au botezat fiul în secret. Ce nume au ales pentru bebelușul lor

Bomba anului în dosarul CARACAL: NIMENI nu mai credea că se va mai putea întâmpla vreodată

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Dan Negru, beneficiarul unei moșteniri impresionante: „Le-am moștenit din tată în fiu”

Lacrimi la spital la Tamara Buciuceanu-Botez! Ce se întâmplă în aceste momente cu marea actriță în salon! Cine s-a dus să o viziteze EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies