Scandal uriaş după decesul Tamarei Buciuceanu! Costin Mărculescu îl acuză dur pe Ştefan Bănică Jr: „Nu a iubit-o niciodată. Nu l-a iubit nici pe tatăl său, ȘTEFAN BĂNICĂ senior, care e la grămadă pe o cruce cu alţii"

Costin Mărculescu îl acuză dur pe Ştefan Bănică Jr după ce Tamara Buciuceanu a decedat.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Citeste si: Costin Marculescu a murit! Cauza oficială a mortii a fost anuntata

Costin Mărculescu îl acuză dur pe Ştefan Bănică Jr, într-un postare halucinantă scrisă după decesul Tamarei Buciuceanu. Mărculescu a repostat mesajul lui Bănică Jr legat de tristul eveniment.( vezi cine a fost soţul Tamarei Buciuceanu)

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Citeste si: Tamara Buciuceanu-Botez, regretul care a măcinat-o până în utlima zi de viață: „Nu se poate să ai chiar totul”

Citeste si: Alexandru Arșinel a sunat-o pe Tamara Buciuceanu acum câteva zile! "Mi-a spus: 'Arșinică, nu mă simt prea bine'"

Costin Mărculescu îl acuză dur pe Ştefan Bănică Jr: "A plecat spre mai bine și nu a luat nimic cu ea" 

"A murit Tamara. Noi ii spuneam tanti Tama. A plecat spre mai bine și nu a luat nimic cu ea. In schimb, ne-a lăsat multe personaje nemuritoare in teatru, televiziune sau in film. Ele nu mor. Ele rămân pentru generații întregi, sa le descreteasca fruntile, sa le cultive. Asta înseamnă până la urma un ARTIST cu A mare! Asta a fost Doamna Tamara Buciuceanu! Mulțumesc pentru tot ce am învățat și m-ai învățat lucrând cu tine.

Drum lin, tanti Tama!",  a scris Ștefan Bănică Junior pe contul său oficial de Facebook.

Costin Mărculescu îl acuză dur pe Ştefan Bănică Jr: "Asta a postat colegul și neprietenul meu ȘTEFAN BĂNICĂ jr" 

“Asta a postat colegul și neprietenul meu ȘTEFAN BĂNICĂ jr. Tanti TAMA despre dispariția marei actrițe TAMARA BUCIUCEANU. EL care nu a iubit-o niciodată și care nu l-a iubit nici pe tatăl său marele actor ȘTEFAN BĂNICĂ senior care nu este la Bellu și care e la grămadă pe o

cruce cu alții din familie la cimitirul Reînvierea.....”, a postat Mărculescu, care a avut un rol secundar în Liceenii, filmul în care Tamara Buciuceanu şi Bănică Jr au fost protagonişti.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies