Oana Zăvoranu, aminitiri din copilărie cu Tamara Buciuceanu-Botez: ”Mă cățăram pe gard și apoi în pom și-i furam cireșele”

Oana Zăvoranu a locuit pe aceeași stradă cu Tamara Buciuceanu-Botez încă din copilărie și a avut ocazia să o cunoască în mai multe ipostaze.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

oana zavoranu

Oana Zăvorănu a povestit în cadrul unui interviu că în copilărie era foarte năstrușnică și se ținea de năzbâtii cât era ziua de lungă.

Citeste si: Scandal uriaş după decesul Tamarei Buciuceanu! Costin Mărculescu îl acuză dur pe Ştefan Bănică Jr: „Nu a iubit-o niciodată. Nu l-a iubit nici pe tatăl său, ȘTEFAN BĂNICĂ senior, care e la grămadă pe o cruce cu alţii"

Citeste si: Tamara Buciuceanu și-ar fi prevestit moartea? Care au fost ultimele versuri recitate de actriță

Citeste si: Tamara Buciuceanu-Botez, regretul care a măcinat-o până în utlima zi de viață: „Nu se poate să ai chiar totul”

Oana Zăvoranu, aminitiri din copilărie cu Tamara Buciuceanu-Botez: ”Mă cățăram pe gard și apoi în pom și-i furam cireșele”

Vedeta a mărturisit că avea o slăbiciune pentru un cireș din curtea Tamarei Buciuceanu în care se cățăra ori de câte ori avea ocazia. Vedeta era mic copil pe vremea aceea și își amintește că a luat o bătaie soră cu moartea de la marea actriță a teatrului românesc. 

tamara buciuceanu a murit
„Mă cățăram pe gard și apoi în pom și-i furam cireșele. Mă alerga și mă bătea cu umbrela sau cu bastonul, depinde ce avea la îndemână. Pentru două cireșe am luat o bătaie cu umbrela soră cu moartea. Dar nici eu nu tăceam. I-am zis odată: 'Nu-ți ajung cireșele? Le iau și eu pe alea de pe jos! Și atunci mai rău mi-am luat-o. O obraznică și o hoață ești! Ce dacă sunt pe jos? Sunt ale mele!, așa îmi zicea și mă alerga'”, a povestit amuzată Oana Zăvoranu.

Tamara Buciuceanu Botez a amurit la 90 de ani după ce a stat 20 de zile în spital. Actrița nu are copii și întreaga sa avere îi va reveni nepotului său, Mihai Constantin, cel care a dat viață personajului Ionică din Liceenii.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate