Care este numele adevărat al Asianei Peng! Vezi ce greșeală a apărut în certificatul de naștere al gimnastei de la Survivor!

Numele adevărat al Asianei Peng mai conține un prenume, care provine din limba chineză.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Numele adevărat al Asianei Peng mai conține un prenume, care provine din limba chineză.

Numele adevărat al Asianei Peng nu a fost făcut cunoscut la Survivor. Singura oară când a fost pomenit a fost în august 2009, când micuța Asiana avea 9 ani practica gimnastica la Deva. “Asiana Lida Peng are 9 ani. Este elevă a Colegiului Naţional Sportiv Cetate Deva şi face gimnastică de la vârsta de 5 ani.”, a scris antena3.ro într-un reportaj dedicat Asianei. (vezi de ce a scuipat-o Emy pe Asiana la Survivor)


In articol:

Citeste si: Elena si Asiana Peng, cearta monstru! Ce i-a spus Asiana Elenei despre Sonny: "A incercat sa insinueze o mizerie"

Citeste si: Despărțire șoc după Survivor România! Asiana Peng a renunțat la iubitul student la Medicină! EXCLUSIV

Citeste si: Diana Bulimar a fost surprinsă într-o ipostază incredibilă! Fanii Faimoasei de la Exatlon sunt șocați: „E reală poza?” FOTO

Citeste si: Nicușor Dan, criticat și amenințat de membri ai Plus și ai USR - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

„De când a intrat la şcoală, adică de la 7 ani şi 8 luni, micuţa practică gimnastica de performanţă. Face parte dintr-o grupă de 6 sportive, antrenată de Adela Popa. Asiana a plecat de-acasă, de la Caransebeş, de la vârsta de 5 ani. A stat singură la cămin vreme de 3 luni, după care părinţii l-au înscris la Colegiul Naţional Sportiv Cetate Deva, la secţia de aerobic, şi pe celălalt copil al lor, Peng Zhi-Da Răzvan, pentru că micuţul suferea de dorul Asianei.”, s-a mai relatat despre ea.

Care este numele adevărat al Asianei Peng. O mai cheamă și Li-Da

„Sincer, mi-aş dori să pot să fiu în stare să o susţin, să o văd acolo unde îşi doreşte, şi sper să nu reprezint o piedică în calea drumului pe care a pornit, datorită părţii financiare. Asi nu stă în internat fiindcă nu aş avea bani să o ţin. Cantonamentul a fost suportat de noi, părinţii, sacii cu nisip fac parte din echipament şi îi cumpărăm lunar. Costumul îmbrăcat la Campionatul Naţional, a costat fiecare părinte 40 euro", a relatat mama Asianei, Silvana Peng, despre problemele din gimnastică.

Apoi, s-a făcut referire la prenumele Asianei, Lida, care, de fapt, este Li-Da: “Răzvan avea atunci 8 ani şi a fost primul membru al familiei căruia gimnasta Li-Da i-a schimbat destinul. Cei doi fraţi au locuit la internatul Colegiului Cetate Deva câţiva ani de zile, până când părinţii au ales să se mute în Deva, să-şi retragă copiii de la cămin şi să locuiască în felul acesta cu toţii într-un apartament”.

Care este numele adevărat al Asianei Peng. Li-Da înseamnă "frumusețe" în chineză

„Aceasta este povestea unei gimnaste care se luptă cu sistemul. Un copil; are doar 9 ani. Acum o cunoaşteţi puţin pe Asiana Lida Peng şi v-aţi amintit poate de acea Românie care îţi taie aripile. Doar că Silvana Peng şi soţul ei, Peng Yong, au simţit pericolul şi îşi vor trimite copilul în China sau în Franţa; sau în orice ţară responsabilă.”, se mai scria despre Asiana.

La final, s-a dezvăluit cum s-a schimbat renumele Asianei din Li-Da în Lida: “Pentru că micuţa lor are calităţi de campion şi pentru că, numind-o Asiana, şi-au dorit ca fetiţa lor să fie unică. Iar despre Lida, în limba chineză s-ar scrie Li-Da şi, chiar dacă a fost trecut greşit în certificatul de naştere, prenumele înseamnă.... frumuseţe. E un indiciu despre ceea ce poate să urmeze şi despre esenţa unor ani din viaţa cuiva.”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mesaje de ,,La Mulți Ani!” de Sfântul Nicolae

NENOROCIRE în România! Un parlamentar a anunțat ce ne așteaptă: Recesiune mai mare decât acum 90 de ani

Horoscop rune 7-13 decembrie. Mihai Voropchievici, previziunile săptămânii pentru fiecare zodie în parte

Grațiela de la Survivor a fost citată de urgență la Judecătorie! În joc e averea familiei!

Emy de la Survivor și familia ei au fost terorizați de niște indivizi care au fost condamnați la închisoare pentru faptele lor! Vezi când s-a petrecut totul!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies