Care este pasiunea secretă a Claudiei Pavel! A descoperit-o pe vremea când trăia în America!

Admiratorii au aflat care este pasiunea secretă a Claudiei Pavel.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Se ştie care este pasiunea secretă a Claudiei Pavel. Cântăreaţa a dezvăluit că a fost în tribună la mai multe meciuri. „Vara trecută am mers la un campionat de baschet. La fotbal, trebuie să recunosc, nu am fost niciodată! Când eram în Los Angeles îmi plăcea să merg la meciurile de hochei", a spus Cream într-un interviu pentru gsp.ro. (vezi ce intervenţii estetice şi-a făcut Claudia Pavel înainte de Paşte)

Citeste si: Declarație șocantă a lui Cream despre probleme de sănătate la două luni de la plecarea dintr-un show de supraviețuire! "Păstrez o oboseală cronică"!

Citeste si: Blestemul „otrăvirii” a lovit-o şi pe câştigătoarea de la Fermă! Tania Popa şi-a pierdut tatăl: „A murit dintr-un accident stupid, s-a otrăvit din greşeală”

Citeste si: Surpriză, ce decizie a luat sora lui Cream în privința procesului cu Brigitte Sfăt! Avem ultimele informații EXCLUSIV

Care este pasiunea secretă a Claudiei Pavel: "Sportul este foarte important pentru mine" 

Ea a mai relatat că apelează des la exerciţiile fizice. "După perioada petrecută în Fermă, fără sport, acum am reînceput să merg la sală. Încerc să ajung în fiecare zi. Sportul este foarte important pentru mine, face parte din viața mea și nu pot să trăiesc fără să fac sport. Chiar nu mă simt bine dacă nu fac sport o perioadă! Pe lângă mersul la sală, îmi place să alerg pe stadion și să înot. Însă doar vara, la mare", a spus Claudia.

fara descriere

Care este pasiunea secretă a Claudiei Pavel: "Știu ce am de făcut când merg singură la sală" 

S-a aflat care este pasiunea secretă a Claudiei Pavel. Cu un corp de invidiat, Claudia nu are un antrenor, dar e atentă la tot ce mănâncă. "Știu ce am de făcut când merg singură la sală și la orele de aerobic. Nu am un antrenor, cred că n-am nevoie. De regim nu cred că poate fi vorba, dar cunosc regulile de bun-simț și încerc să le respect cât pot de mult”, a mai spus Cream.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate