Declarație șocantă a lui Cream despre probleme de sănătate la două luni de la plecarea dintr-un show de supraviețuire! "Păstrez o oboseală cronică"!

Cream se resimte și acum după participarea la o emisiune de supraviețuire

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

După Exatlon, Claudia Pavel s-a mai încumetat încă o dată să participe la un show de supraviețuire! Cântăreața a decis să intre la Ferma și a încercat, pe cât posibil, să facă o figură cât mai bună.

Din păcate, așa cum Wowbiz.ro a prezentat în premieră, la fața locului, artista a avut de îndurat multe, printre ele umilințe din partea lui Brigitte Sfăt, cu care s-a certat cel mai dur în emisiune. În plus, probleme legate de adaptare sau muncile dificile la care a fost supusă și-au pus amprenta asupra organismului vedetei și au lăsat urme!

Citeste si: Fractura de penis nu e mit. Pataniile unui barbat caruia i s-a rupt penisul cand facea sex

Citeste si: Cu cine s-a fotografiat Nella după ce Ionuț Jaguarul a vorbit despre despărțirea lor? FOTO

Citeste si: Lunea Mare. A inceput Saptamana Patimilor. Semnificatii, obiceiuri. Rugaciuni pentru Lunea Mare

fara descriere

Cream spune tot adevărul despre Ferma! ”A fost o perioadă foarte grea, agitată, cu mult consum nervos”

Astfel că, la două luni de la ieșirea din show, Cream spune tot adevărul despre Ferma, de unde susține că a rămas cu sechele. "M-am resimțit cand am ieșit, mi-am facut niște controale și mi-am revenit. Păstrez, în schimb, o oboseală cronică! A fost o perioadă foarte grea, agitată, cu mult consum nervos și cu somn puțin", a spus artistă în vârstă de 34 de ani pentru Gazetă Sporturilor

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate