Carmen Avram renunță la televiziune pentru a candida la alegerile europarlamentare: „Sunt un fan al democrației”

Realizatoarea TV Carmen Avram renunță la emisiunea care a consacrat-o pentru a intra în politică. Ce a decis vedeta, a făcut anunțul în această seară.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

După 27 de ani de jurnalism, Carmen Avram renunță la cariera care a consacrat-o.
Jurnalista Carmen Avram, realizatoarea unei emisiuni la Antena 3, va candida pe locul 2 pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare.

Social-democraţii speră să obţină cel puţin 14 locuri în Legislativul de la Bruxelles.

Citeste si: Lovitură de teatru! Ce se întâmplă acum cu bărbatul care a condus-o la moarte pe judecătoarea din Constanța!

Citeste si: Laura Andreșan, despre scandalul ”Olivia Steer”: ”Rahatul din tine, văzut în ea”! ”Profa de sex” îi desființează pe criticii vedetei

Citeste si: Gabriela Cristea, în culmea fericirii! Ce se întâmplă cu cea de-a doua fetiță

Voi face și politică așa cum am făcut și presă: onest, curajos, cu mintea limpede și cu tot sufletul. Eu sunt un fan al democrației. Sunt așa un fan al democrației încât de 30 de ani în fiecare iarnă, pe 21 decembrie, eu sărbătoresc în mine ce s-a întâmplat atunci. Pentru mine, ieșirea din perioada aia cruntă a fost ca ieșirea din lagăr. Eu am coșmaruri și astăzi despre ce a fost atunci. Pe mine acești doi ani din urmă m-au speriat cumplit pentru că dintr-o dată când te așteptai ca noi să ne fi așezat în democrație a devenit periculos să ai o altă opinie” - este gândul cu care Carmen Avram declară că pleacă pe noul traseu profesional.

Realizatoarea TV Carmen Avram face dezvaluiri despre casnicia ei cu un coleg de televiziune! “Eu nu fac nimic, cu rusine o spun! Casatoria noastra tine fiindca ne intalnim foarte rar!”

Carmen Avram a vorbit despre relatia pe care o are cu partenerul ei de viata, Adrian Ursu.

Carmen Avram are multe premii la activ pentru investigatiile saleCarmen Avram, celebra realizatoare de anchete si reportaje, este maritata de 16 ani cu prezentatorul TV Adrian Ursu, colegul ei de trust. Ea a vorbit, intr-un interviu pentru Formula AS, despre casnicia lor si despre faptul ca meseria le ocupa cea mai mare parte a timpului.

Uneori e el foarte prins, încât nu-l mai vezi pe acasă, uneori sunt eu. Acum sunt eu. Căsătoria noastră ţine fiindcă ne întâlnim foarte rar…Pe de-o parte, e bine că suntem din aceeaşi branşă, avem un limbaj co­mun. Pe de altă parte, uneori e prea mult. Vine acasă, de pildă, şi mă găseşte cu ochii în ştiri, că în­cerc să pescuiesc subiecte. Şi vrea să schimbe, că nu mai are răbdare. El reuşeşte mai bine ca mine să se de­conecteze, să-şi pună şi pauze", a marturisit Carmen.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: