Carmen de la Sălciua a fost luată la mișto pentru că, din cauza operațiilor estetice, nu mai seamănă cu mama ei: „Pe tine te mai recunosc părinții la cât te-ai modificat?”

Carmen de la Sălciua are mai multe operații estetice, dar mulți fani nu apreciază noul ei look.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere
Carmen de la Sălciua are mai multe operații estetice, printre care și una de îndreptare a nasului. Recent, cântăreața de muzică de petrecere a postat două fotografii din tinerețea părinților ei și alte două din prezent care o înfățișează pe ea și pe sora ei. (vezi ce a spus Carmen de la Sălciua despre banii câștigați din videochat)


In articol:

Citeste si: Ce cadou a primit Carmen de la Sălciua? A postat imaginea pe instagram și fanii au reacționat: "Iubire nouă la orizont?"

Citeste si: Carmen de la Sălciua implicată într-un scandal uriaș

Citeste si: Carmen de la Sălciua, poză incendiară pe Instagram. Internauții au făcut-o praf! ”Tu te-ai uitat la...”

“Dintre toate darurile pe care le primește omul pe pământ cel mai important rămâne Familia ! Mama ,tata și doua fetițe Va mulțumim pentru educația frumoasa care ne-a adus unde suntem!”, a scris Carmen de la Sălciua.

fara descriere

Carmen de la Sălciua are mai multe operații estetice: "Acum seamănă cu Bianca Drăgușanu"

„Cu mama semeni....inainte de operatiii erai leita ea....Fara rautate, dar de la operati nu se mai recunoaste!!... Cum sa ne dam seama daca tu esti operata si toata acid?... Pe tine te mai recunosc părinții la cat te-ai modificat?...Înainte de operații semăna cu mama ei, acum seamănă cu Bianca Drăgușanu”, au postat internauții.

„Ce răutăcioși puteți fi unii. Care e problema voastră ce și-a făcut ea la fata sau la corp? A pus o poza cu familia ei și ea muncește pentru întreținerea ei și pentru toate schimbările pe care și le permite se vede bine ca e o artista care a reușit pe cont propriu și in cariera și in viața personală. Schimbarea e spectaculoasa și te felicit Carmen ca ai rămas un om modest și cu capul pe umeri”, a postat o fană.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate