Carmen de la Sălciua a răbufnit și cântă iarăși despre drama prin care a trecut din cauza lui Culiță Sterp

Carmen de la Sălciua spunea, cu câteva săptămâni în urmă, că mariajul ei cu Culiță Sterp nu este subiectul despre care cântă adeseori și că sursele ei de inspirație nu vin din acea ”zonă”. Cu toate acestea, de curând, a decis să își mai spună, încă o dată, povestea, într-o melodie.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

”Locul 7 în Trending pe YouTube România și aproape 1 milion de vizualizări în doar 24 de ore de la lansare. Vă mulțumesc că faceți posibilă ascensiunea mea în fiecare zi puțin câte puțin”, a anunțat Carmen de la Sălciua cu privire la cea mai recentă piesă de-ale sale, ”Aș vrea să uit numele tău”.

Citeste si: Carmen de la Sălciua a dat foc internetului! Solista s-a pozat super sexy în Dubai, în costum de baie! FOTO

Citeste si: Carmen de la Sălciua, dezvăluiri despre cea mai fericită zi din viața ei! ”Așa îmi place să o fac…”

Citeste si: Carmen de la Sălciua, reacție dură la adresa lui Culiță Sterp! ”Atât”

Și, dacă cu puțin timp înainte, Carmen de la Sălciua susținea, sus și tare, că melodiile pe care le scoate nu au legătură cu Culiță Sterp, bărbatul alături de care are un mariaj eșuat, se pare că lucrurile s-au schimbat suficient pentru ca artista să încerce să profite puțin și de drama prin care a trecut și, evident, să își spună, din nou, povestea tristă a relației de care s-a ales praful.

”Să ai rabdare cred că e cea mai mare virtute... însă mie îmi lipsește! Daca mai dura mult... era deja insuportabil! Dar mai bine a fost așa... pentru că rezultatul a ieșit unul pe măsură! Dragii mei, pentru voi, pentru sufletele voastre fericite sau mai puțin fericite o melodie de dragoste lentă! Însă cu toții știm că dragostea nu e numai veselie! Îmi doresc să nu vă regăsiți în aceasta melodie, ci doar să o ascultați pentru relaxare”, a spus Carmen de la Sălciua, aluziile, deloc străvezii, la viața pe care a avut-o alături de Culiță Sterp.

 

Carmen de la Sălciua are un iubitfara descriere

Chiar dacă, de-a lungul ultimelor luni au evitat să se afișeze împreună, mai ales că artista trece printr-un divorț dificil de Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua și Cosmin au decis să nu se mai ascundă. Astfel, acum ceva vreme, cei doi au fost surprinși ținându-se de mână în timp ce se întorceau de la aeroport după ce, probabil împreună, au petrecut câteva zile departe de nebunia și de stresul pe care îl are cea mai senzuală cântăreață din muzica populară din cauza divorțului de Culiță Sterp. ”După ce m-am despărțit de Culiță Sterp, după câteva luni, am început o relație. El, mai întâi, mi-a fost amic, mă consola. E blând, e bun și mi-a dat exact ceea ce aveam nevoie. Adică liniște, bucuria de a avea un sprijin adevărat lângă mine. El nu vrea să profite nicio secundă de mine, preferă să fie discret, nu vrea să se afirme pe spatele meu. De aceea, de altfel, nici nu ne prea afișăm, preferăm să ne trăim, în liniște povestea”, ne-a spus, în exclusivitate, Carmen de la Sălciua despre bărbatul care l-a înlocuit pe Culiță Sterp.

 

Carmen de la Sălciua, atacată cu imagini cu ea goală! ”E un deliciu pentru ei să îmi facă rău”

De ceva timp, au început să circule imagini cu frumoasa Carmen de la Sălciua, goală, artista acuzându-l pe Culiță Sterp că ar fi în spatele apariției fotografiilor cu pricina. ”Asta e o poză de câțiva ani! Îmi făcusem o poza în oglindă cum cred că își face fiecare femeie! Se observa un corset! Tocmai îmi cumpărasem un corset de remodelare al taliei și îmi făcusem poza în oglindă! Cum fostul soț mi-a spart parola de la telefon, a luat poza din galeria foto împreună cu fosta mea cumnata și au distribuit-o pe toate grupurile! Probabil e un deliciu pentru ei să îmi facă rău! Am purtat o discuție cu părinții mei! Mama suferă foarte mult, dar i-am explicat că trebuie să fie tare! Mama e o femeie credincioasă, noi suntem oameni cărora nu le place să intre în scandaluri! Probabil ați văzut că nimeni din familia mea nu a scos un cuvânt! Judecați voi cum doriți! Am fost învățată să întorc și celălalt obraz, nu să mă răzbun! Dumnezeu ne judecă pe toți!”, ne-a spus, în exclusivitate, Carmen de la Sălciua.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate