Carmen de la Sălciua, anunț șoc! De ce a ajuns să își vândă hainele cea mai sexy cântăreață de muzică populară

Carmen de la Sălciua a luat, de curând, o decizie cât se poate de dură cu privire la hainele pe care le are stivuite prin dulapuri: le vinde. Evident, motivul a fost explicat chiar de ea, cu atât mai mult cu cât toată lumea se întreba ce stă în spatele deciziei pe care a luat-o cea mai sexy cântăreață de muzică populară.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

”Marea mea slăbiciune sunt hainele. Cumpăr extrem de multe, când intru în magazin cheltuiesc cu nemiluita”, recunoaște vedeta muzicii populare și de petrecere. ”Dulapurile mele sunt pline, am haine nenumărate. Cred că am cheltuit, până acum, mai mult pe haine decât pe mașina pe care o am. Cea mai scumpă haină este un sacou, făcut de o firmă celebră, am plătit pe el câteva mii de euro”, ne-a spus, în exclusivitate, Carmen de la Sălciua.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, fotografii interzis de sexy, din vacanță

Citeste si: Carmen de la Sălciua a răbufnit și cântă iarăși despre drama prin care a trecut din cauza lui Culiță Sterp

Citeste si: Carmen de la Sălciua a dat foc internetului! Solista s-a pozat super sexy în Dubai, în costum de baie! FOTO

Așa că, acum, cea mai sexy artistă de muzică populară a decis să le vândă. ”Sunt dulapurile pline! Detalii pentru preț, în privat”, a anunțat Carmen de la Sălciua pe contul ei de socializare. Iar acolo, ”aroganța” artistei s-a lovit de zeci, chiar sute de mesaje, care mai de care mai ”nervoase”, cu toții încercând să afle dacă, de fapt, a ajuns la ”fundul sacului” din punct de vedere financiar, mai ales că prețurile la care vinde hainele sunt piperate.

Cu toate acestea, ne-au explicat persoane apropiate vedetei, Carmen de la Sălciua cere prețuri apropiate de cele la care a cumpărat respectivele ținute dintr-un singur motiv. Astfel, hainele au fost purtate foarte puțin, unele chiar deloc. ”Carmen de la Sălciua merge la fiecare eveniment pe care îl are în ținute diferite, nu poartă de mai multe ori o haină. E obiceiul ei, de aceea are dulapurile pline ochi de ținute. În plus, cheltuiește mult pe ele, așa că, normal, vrea să își mai scoată din cheltuielile uriașe pe care le are”, ne-a spus sursa citată.

Carmen de la Sălciua are un iubit

Chiar dacă, de-a lungul ultimelor luni au evitat să se afișeze împreună, mai ales că artista trece printr-un divorț dificil de Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua și Cosmin au decis să nu se mai ascundă. Astfel, acum ceva vreme, cei doi au fost surprinși ținându-se de mână în timp ce se întorceau de la aeroport după ce, probabil împreună, au petrecut câteva zile departe de nebunia și de stresul pe care îl are cea mai senzuală cântăreață din muzica populară din cauza divorțului de Culiță Sterp. ”După ce m-am despărțit de Culiță Sterp, după câteva luni, am început o relație. El, mai întâi, mi-a fost amic, mă consola. E blând, e bun și mi-a dat exact ceea ce aveam nevoie. Adică liniște, bucuria de a avea un sprijin adevărat lângă mine. El nu vrea să profite nicio secundă de mine, preferă să fie discret, nu vrea să se afirme pe spatele meu. De aceea, de altfel, nici nu ne prea afișăm, preferăm să ne trăim, în liniște povestea”, ne-a spus, în exclusivitate, Carmen de la Sălciua despre bărbatul care l-a înlocuit pe Culiță Sterp.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: