Carmen de la Sălciua, fotografii interzis de sexy, din vacanță

Carmen de la Sălciua nu a devenit celebră degeaba sub titulatura de ”cea mai sexy cântăreață de muzică populară” din România, artista expunându-și, adeseori, corpul în toată splendoarea lui.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Iar în ultima vacanță, petrecută pe două continente, Carmen de la Sălciua a reușit să își impresioneze, cu adevărat, fanii etalându-și cu generozitate formele de fotomodel pe care le are.

Citeste si: Prima fotografie cu Carmen de la Sălciua nemachiată! Așa a fost surprinsă: „Nopțile nedormite și-au pus amprenta”

Citeste si: Carmen de la Sălciua a răbufnit și cântă iarăși despre drama prin care a trecut din cauza lui Culiță Sterp

Citeste si: Carmen de la Sălciua, dezvăluiri despre cea mai fericită zi din viața ei! ”Așa îmi place să o fac…”

Astfel, plecată inițial în Austria, Carmen de la Sălciua nu a putut sta departe de Spa-urile celebre de acolo și, evident, l-a pus pe iubitul ei să îi facă o mică ședință foto, în costum de baie. Dar, abia ajunsă în Dubai, cea mai sexy cântăreață de muzică populară s-a dezlănțuit cu adevărat, Carmen de la Sălciua pozând în ipostaze cu adevărat incendiare. Purtând cele mai mici costume de baie cu putință, Carmen de la Sălciua a transformat plaja într-un adevărat studio foto și, fără să stea prea mult pe gânduri, s-a lăsat pozată în toate felurile cu putință, punându-și în evidență formele pe care le are după ce a slăbit enorm. Și, din ceea ce se poate observa, acum, Carmen de la Sălciua se poate lăuda cu forme perfecte, vedeta muzicii de petrecere fiind, în sfârșit, mulțumită de felul în care arată.

fara descriere

”Am slăbit vreo 12 kilograme. Acum sunt bine. Nu se vedea că m-am îngrășat atât de mult pentru că mascam cu haine largi, dar nu mă mai simțeam bine. Acum fac un tratament și, evident, țin dietă. Am eliminat  dulciurile, care erau slăbiciunea mea, și pastele din alimentație și am slăbuit 12 kilograme. Mănânc mai sănătos, la ore fixe și nu ies din dietă. Dar mă bucur, că am slăbit de unde aveam nevoie, cred că talia mi-e mai mică cu vreo 10-12 cm în diametru față de anul trecut”, ne-a spus, în exclusivitate, Carmen de la Sălciua.

 

Carmen de la Sălciua, atacată cu imagini cu ea goală! ”E un deliciu pentru ei să îmi facă rău”

De ceva timp, au început să circule imagini cu frumoasa Carmen de la Sălciua, goală, artista acuzându-l pe Culiță Sterp că ar fi în spatele apariției fotografiilor cu pricina. ”Asta e o poză de câțiva ani! Îmi făcusem o poza în oglindă cum cred că își face fiecare femeie! Se observa un corset! Tocmai îmi cumpărasem un corset de remodelare al taliei și îmi făcusem poza în oglindă! Cum fostul soț mi-a spart parola de la telefon, a luat poza din galeria foto împreună cu fosta mea cumnata și au distribuit-o pe toate grupurile! Probabil e un deliciu pentru ei să îmi facă rău! Am purtat o discuție cu părinții mei! Mama suferă foarte mult, dar i-am explicat că trebuie să fie tare! Mama e o femeie credincioasă, noi suntem oameni cărora nu le place să intre în scandaluri! Probabil ați văzut că nimeni din familia mea nu a scos un cuvânt! Judecați voi cum doriți! Am fost învățată să întorc și celălalt obraz, nu să mă răzbun! Dumnezeu ne judecă pe toți!”, ne-a spus, în exclusivitate, Carmen de la Sălciua.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate