Carmen Harra, desfigurată de o injecție cu botox! ”Mi s-a dus direct în venă”

Carmen Harra susține că nu și-a făcut până acum nicio intervenție estetică, dar se gândește să facă mici ”corecturi” la față.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Carmen Harra arată bine la cei 64 de ani împliniți luna trecută. Harra susține că este ”natural” și că până acum nu a apelat la operații estetice. ”Eu cred că orice corp strain în organism nu face bine. Asta e părerea mea. Tot ce e în mine e natural”, a declarat Carmen Harra recent.

Carmen Harra, desfigurată după o injecție! A fugit din spital înainte să-și opereze nasul

Ea a povestit că în urmă cu vreo 20 de ani a vrut să-și micșoreze nasul, s-a programat la operație, însă în ultima clipă a fugit pur și simplu din clinică. ”Mi se părea că am nasul mare și urât. Acum, îmi place nasul meu, decât cârn cum și l-au făcut toate, mai bine așa”.

fara descriere

Citeste si: Gestul emoționant făcut de Carmen Harra de ziua ei! Prezicătoarea împlinește 64 de ani

Citeste si: Cum arată Carmen Harra la aproape 64 de ani! Ce face pentru a se menține în formă

Citeste si: Carmen Harra, mărturisiri șocante! A vorbit despre soțul mort: ”Am ştiut de la început când va muri”

Carmen Harra a trăit însă o experiență traumatizantă. ”O singură data m-am dus să-mi fac injecții de botox. Mi-a făcut-o în zona frunții (n.r. deasupra sprâncenei) și mi s-a dus direct în venă. M-a durut capul 3 zile, îngrozitor. O regret și în ziua de astăzi”, a declarat Carmen Harra.

Clarvăzătoarea se gândește însă că acum, la 64 de ani, să-și facă niște mici ”îmbunătățiri” la fața. ”Mă gândesc să-mi întind fața. Dar mă simt bine cu mine așa”, a mai spus Carmen Harra într-o emisiune tv.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate