Carmen Harra, despre viețiile oamenilor în următorii ani: ”va fi o experiență catastrofală pentru omenire”

Prezicătoarea susține că lucrurile se vor schimba mult la nivel global, în următorii ani.

Distribuie pe:

Autor: I.N.

Carmen Harra, despre viețiile oamenilor în următorii ani: ”va fi o experiență catastrofală pentru omenire”
Carmen Harra, despre viețiile oamenilor în următorii ani: ”va fi o experiență catastrofală pentru omenire”


In articol:

Carmen Harra le-a dat o veste cutremurătoare fanilor, dezvăuindu-le acestora că, potrivit previziunilor , virusul COVID-19 va reveni în toamnă, iar vaccinurile nu vor rezolva în totalitate . Iată ce a anunțat clarvăzătoarea că se va întâmpla cu omenirea până în anul 2033!

Carmen Harra este una dintre cele mai iubite prezicătoare. Din păcate însă, aceasta a dezvăluit pentru urmăritorii ei o dezvăluire teribilă, explicând că virusul provenit din China va continua să facă victime, iar lucrurile se vor înrăutăți în toamnă.

Carmen Harra: „Prin toamnă virusul revine, vaccinurile nu vor găsi soluția”

De curând, Carmen Harrra a explicat că, deși omenirea va reveni încetul cu încetul la ritmul ei normal, viețile oamenilor nu vor mai fi niciodată ca la început. Asta pentru că pandemia de coronarivus a reprezentat o traumă a conștiinței colective.

În continuare, celebra prezicătoare a spus că virusul va apărea din nou în toamnă, iar mutațiile pe care le va suferi vor împiedica vaccinurile ce vor fi inventate înainte.

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

„Prin toamnă virusul revine într-o altă formă! Partea negativă este că acest virus se schimbă, medical, va suferi mutații, și ia diferite forme, așa că vaccinurile care vor apărea (...) vor trata anumite aspecte ale virusului, dar nu vor găsi soluția completă!”, a spus Carmen Harra, pentru ciao.ro.

Citeste si: Lovitură uriașă pentru oameni. Ce s-a descoperit despre coronavirus

Citeste si: Ce trebuie să porți obligatoriu la nuntă! Superstițiile la care să ai grijă, în ziua cea mare!

Citeste si: Răzvan Simion, regrete față de Lidia Buble? ”Nu ești destul de puternic să faci față”

Carmen Harra, despre viețiile oamenilor în următorii ani: ”va fi o experiență catastrofală pentru omenire”
Carmen Harra, despre viețiile oamenilor în următorii ani: ”va fi o experiență catastrofală pentru omenire”

Ce se va întâmpla cu omenirea?

Tot ea a spus că în anii ce vor urma, până în 2033, populația globului se va confrunta cu un pod simbolic. În cazul în care oamenii nu vor reuși să demonstreze că sunt înțelepți, lucrurile nu vor arăta prea bine și va avea loc o experiență catastrofală pentru aceștia.

””În America, lupta dintre cele două partide, între albi și negri, este atât de crâncenă încât poate să se ajungă și la un război civil. America este țara care a fost mereu în frunte, un lider, așa că lumea s-a dus după America din multe puncte de vedere. Alegerile s-au făcut mai demult și eu anticipam că dacă nu am făcut alegerile corecte și dacă atacăm pământul sfânt, sunt niște plăți carmice care se plătesc acum. Revoltele se vor face simțite în lumea întreagă. Pe fenomenul ăsta general de spaimă, cine ne mai liniștește?! Se dărâmă sisteme de sute de ani. Ceea ce pot să spun absolut, cu convingere, este că Regatul (n.red Marea Britanie) închieie o etapă: Regina Angliei este ultima regină. Papa este ultimul papă. Lucrurile se vor schimba”, a mai afirmat Carmen Harra. ”

„Până în anul 2033 omenirea traversează un pod în mod simbolic. Și dacă nu îl traversăm cu înțelepciune, podul ăsta simbolic se poate rupe și atunci va fi o experiență catastrofală pentru omenire”, a mai spus prezicătoarea pentru sursa citată.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Elena Ionescu, interviu sincer despre viață: ”Nu este un capăt de țară să crești singură un copil”

Un fotbalist a fost fovit de fulger, pe teren, în timpul antrenamentelor! Tânărul este în comă indusă

Rețea de permise false la Constanța! Cât costă să-ți cumperi carnetul

Primele imagini de la scandal. Doi deputați PSD, amendați în Centrul Vechi al Capitalei după ce au refuzat să poarte mască

Un interlop celebru din București, bătut cu bestialitate de către un milionar! Scandalul a avut loc într-un restaurant

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies