Carmen Minune a născut! PRIMELE imagini de la spital

Carmen Minune a născut! Primele imagini de la spital. cine și-a făcut apariția.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Așteptarea a luat sfârșit. Carmen Minune a devenit astăzi mamă pentru prima dată. Frumoasa fiică a lui Adrian Minune a născut astăzi, iar toată lumea este în culmea fericirii.

Așa cum anunțam de la primele ore, Carmen și Bogdan Căplescu s-au pregătit intens pentru venirea pe lume a fetiței lor.

Citeste si: Șocant! O femeie a înjunghiat un copil și a încercat să îi dea foc! Cum a fost prinsă

Citeste si: Val de minciuni și gafe în ancheta privind dispariția Luizei Melencu

Citeste si: Puterea dragostei 2 august 2019. Ligi și Mariana se iau la bătaie

Cei doi au avut emoții uriașe, mai ales că fiica lui Adrian a fost supusă unei operații de cezariană. La spital au mers și Adrian Minune cu soția sa, precum și frații lui Carmen, care abaia așteaptă să își cunoască nepoțica.

Carmen și-a făcut bagajul cu câteva zile înainte

Carmen are emoții uriașe pentru că mâine (astăzi, n. red.) va merge la spital să nască. Are fixată ora 13.00 pentru cezariană, la un spital public. Este nerăbdătoare, dar și foarte agitată de ideea că, de mâine (astăzi, n. red.) va deveni mamă. Dar ne-a spus că nu mai poate sta liniștită la ideea că o va strânge în brațe pe Sofia, că viața ei, de acum înainte, va gravita în jurul fetiței ei și a lui Bogdan. Se tot întreabă cum va arăta micuța, cum va reacționa ea când o va lua în brațe, doar despre asta mai poate vorbi”, ne-a spus un apropiat de-al familiei lui Adi Minune.

Mai mult decât atât, ne-a mai spus sursa citată, Carmen Minune și-a făcut deja bagajul pentru spitalul în care o va aduce pe lume pe micuța Sofia de câteva ori. ”Împachetează și despachetează de câteva zile. E agitată, vrea să fie sigură că nu îi va lipsi ei și micuței nimic din bagajul cu care va merge la spital”, ne-a mai spus sursa citată.

Foto: spynews.ro.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate