Casa de la mare a Stelei Popescu, părăsită? În balconul vilei a rămas doar fotoliul preferat al artistei VIDEO EXCLUSIV

Casa de la mare a Stelei Popescu era locul preferat al artistei în perioada verii, refugiul acesteia de caniculă, dar și în fața vieții agitate.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

În perioada verii, marea actriță Stela Popescu își petrecea mare parte din timp în casa ei de la mare. Sunt numeroase poze realizate de-a lungul anilor, în care Stela Popescu a fost surprinsă în balconul casei sale, admirând priveliștea sau relaxându-se într-un fotoliu.

Casa de la mare Stela Popescu

În această vară, casa de la mare a Stelei Popescu pare pustie, fără viață. Obloanele albastre ale casei au dispărut, a rămas doar fotoliul în care se odihnea artista și steagul ale cărui culori sunt estompate de vreme.

Citeste si: Mobila Stelei Popescu, vândută cu peste 20.000 de euro! Cine a cumpărat fotoliul preferat al artistei

Citeste si: Regretul care-l va urmări toată viața pe Alexandru Arșinel! Ce a aflat după moartea Stelei Popescu

Citeste si: UN NOU SERIAL MARCA WOWBIZ.RO! ”Detectivul de paranormal” dezleagă misterele din ultimele zile de viață ale Stelei Popescu ”A avut o criză respiratorie” Dezvăluiri stranii despre ce se întâmplă ACUM în cabina de la teatru VIDEO EXCLUSIV

fara descriere

De când a murit actrița, în toamna lui 2017, au existat mai multe zvonuri în ceea ce privește casa de la mare. S-a spus la un moment dat că fiica adoptivă a artistei, moștenitoarea averii sale, ar fi pus-o la vânzare. Apoi a apărut informația că de fapt vila poate fi închiriată de turiștii de la mare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate