Regretul care-l va urmări toată viața pe Alexandru Arșinel! Ce a aflat după moartea Stelei Popescu

Alexandru Arșinel are regrete după moartea prietenei sale, actrița Stela Popescu. Actrița a murit în noiembrie 2017.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

In articol:

  Stela Popescu și Alexandru Arșinel au fost un cuplu pe scenă aproape patru decenii. Cei doi au fost parteneri pe scenă și prieteni în viața reală, iar moartea Stelei Popescu l-a dărâmat pe Alexandru Arșinel.

  Actorul spune că despre prietena sa a aflat după moartea acesteia lucruri care l-au emoționat și că va avea toată viața regretul că nu știa cât de mult îl apăra Stela Popescu în fața celor care vorbeau urât despre el.

  Citeste si: Alexandru Arşinel şi-a adus fiii şi nepoţii pe scenă la spectacolul său aniversar! A lipsit soţia lui Arşinel, care e imobilizată într-un scaun cu rotile! FOTO

  Citeste si: Alexandru Arşinel primeşte ajutor financiar pentru că are grijă de soţia paralizată! Actorul a câştigat aproape 5.000 de euro pe lună!

  Citeste si: Motivul pentru care s-a destrămat cuplul Stela Popescu-Ştefan Bănică: “Pretenţii pe măsură, capricii, aşişderea” DEZVĂLUIRI

  fara descriere

  Alexandru Arșinel, regretul vieții despre Stela Popescu: ”Unii mă mușcau, ea mă apăra”

  ”În relaţia cu Stela eu eram mai căpos, dar ea îmi îngăduia cu o toleranţă extraordinară, mă înţelegea. Am aflat după ce am murit. Se întâmpla cu unii...mă mai muşcau şi ea mă apăra, să nu se ia de mine. Dacă ştiam treaba asta, o iubeam şi mai mult. M-a lovit extraordinar, nu ştiam asta(...) Îmi pare rău că nu i-am spus niciodată cât de mult ţin la ea. Vine un moment când îţi dai seama că ai greşit şi nu mai poţi să te revanşezi, decât poate dincolo”, a mărturisit Alexandru Arşinel despre regretul care-l va urmări toată viața.

  Stela Popescu a murit în noiembrie 2017, la vârsta de 81 de ani, în urma unui accident vascular cerebral hemoragic sever.

  Galerie foto 
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate