Casa mamei Elenei Udrea, pusă la pământ de rude! Un nepot din satul Mălini a renovat casa familiei din Bucovina FOTO EXCLUSIV

Maria, mama fostului ministru Elena Udrea, s-a născut în satul sucevean Mălini, într-o familie numeroasă și săracă.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Maria, mama fostului ministru Elena Udrea, s-a născut acum 68 de ani în satul sucevean Mălini, într-o familie numeroasă și săracă. Dacă astăzi are grijă de nepoțica ei, născută în Costa Rica, pe vremuri Maria Veliceasa (acesta este numele de fată al mamei fostului demnitar) s-a confruntat cu o existență austeră, fiind nevoită să lucreze o perioadă ca femeie de serviciu la dispensarul din sat, pentru a se întreține.

Citeste si: Elena Udrea este în culmea fericirii! Se pregăteşte de nuntă şi de botez! "Ne dorim foarte mult să o creştinăm pe Eva în România" Declaraţii exclusive!

Citeste si: Adrian Alexandrov și-a făcut de cap, în club! Logodnicul Elenei Udrea a avut ce sărbători

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Despre mama Elenei Udrea, sătenii din Mălini au și astăzi numai cuvinte frumoase. ”Era o fată la locul ei, muncea, își vedea de treabă...Ținea mult la familie, se îngrijea de părinți și de frați, avea grijă și de grădină. Ea întotdeauna a fost o fată muncitoare”, ne-a declarat vecinii Mariei Udrea. 

fara descriere

După ce și-a cunoscut soțul, pe Nicolae, Maria Udrea a plecat la Buzău, dar a revenit periodic pe meleagurile natale, inclusiv în perioada de glorie a Elenei, când fata ei ajunsese ministru al turismului. În lipsa ei, însă, din casa părintească n-a mai rămas mare lucru.

fara descriere

”Un nepot al Mariei stă acum în casa familiei, în care au crescut toți. Băiatul a renovat casa, a demolat mult și acum nu prea mai seamănă cu ce era înainte”, ne-a spus un vecin al familiei Veliceasa. Casa din Mălini în care a crescut mama Elenei Udrea arată bine după renovare, are curtea curată și îngrijită, fiind așezată chiar la drum, la șoseaua națională. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate