Casa mamei Elenei Udrea, pusă la pământ de rude! Un nepot din satul Mălini a renovat casa familiei din Bucovina FOTO EXCLUSIV

Maria, mama fostului ministru Elena Udrea, s-a născut în satul sucevean Mălini, într-o familie numeroasă și săracă.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Maria, mama fostului ministru Elena Udrea, s-a născut acum 68 de ani în satul sucevean Mălini, într-o familie numeroasă și săracă. Dacă astăzi are grijă de nepoțica ei, născută în Costa Rica, pe vremuri Maria Veliceasa (acesta este numele de fată al mamei fostului demnitar) s-a confruntat cu o existență austeră, fiind nevoită să lucreze o perioadă ca femeie de serviciu la dispensarul din sat, pentru a se întreține.

Citeste si: Elena Udrea este în culmea fericirii! Se pregăteşte de nuntă şi de botez! "Ne dorim foarte mult să o creştinăm pe Eva în România" Declaraţii exclusive!

Citeste si: Adrian Alexandrov și-a făcut de cap, în club! Logodnicul Elenei Udrea a avut ce sărbători

Despre mama Elenei Udrea, sătenii din Mălini au și astăzi numai cuvinte frumoase. ”Era o fată la locul ei, muncea, își vedea de treabă...Ținea mult la familie, se îngrijea de părinți și de frați, avea grijă și de grădină. Ea întotdeauna a fost o fată muncitoare”, ne-a declarat vecinii Mariei Udrea. 

După ce și-a cunoscut soțul, pe Nicolae, Maria Udrea a plecat la Buzău, dar a revenit periodic pe meleagurile natale, inclusiv în perioada de glorie a Elenei, când fata ei ajunsese ministru al turismului. În lipsa ei, însă, din casa părintească n-a mai rămas mare lucru.

”Un nepot al Mariei stă acum în casa familiei, în care au crescut toți. Băiatul a renovat casa, a demolat mult și acum nu prea mai seamănă cu ce era înainte”, ne-a spus un vecin al familiei Veliceasa. Casa din Mălini în care a crescut mama Elenei Udrea arată bine după renovare, are curtea curată și îngrijită, fiind așezată chiar la drum, la șoseaua națională. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate