Căsnicia lui Ilie Năstase și a Ioanei Simion, pe muchie de cuțit: „A vrut să meargă la notar să programeze divorțul”

Ce se întâmplă în căsnicia lui Ilie Năstase.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

La scurt timp după ce s-a aflat că Ilie Năstase și Ioana Simion au amânat nunta care urma să aibă loc pe data de 17 august, ies la iveală noi detalii despre relația celor doi.


In articol:

Se pare că lucrurile nu merg prea bine între fostul mare tenisman și soția sa, iar femeia ar fi aflat că a fost înșelată de către partenerul său de viață.

Citeste si: Brigitte și Florin Pastramă, scandal monstru în luna de miere: „Nu îți este rușine?”

Citeste si: Alertă la metrou! Un bărbat s-a sinucis la stația Izvor! Circulația este blocată

Citeste si: Alertă la metrou! Un bărbat s-a sinucis la stația Izvor! Circulația este blocată

Citeste si: ”Abi Talent, în locul lui Jador, la Puterea Dragostei”! Tatăl unuia dintre concurenții din casă susține că Regele Internetului se mută la TV

Citeste si: ”Abi Talent, în locul lui Jador, la Puterea Dragostei”! Tatăl unuia dintre concurenții din casă susține că Regele Internetului se mută la TV

„Ioana a aflat că Ilie a călcat pe bec. El în continuare se comportă ca pe vremea când era cu Brigitte, face aceleaşi gesturi deranjante, iar Ioana nu tolerează aşa ceva. Şi nu sunt singurele păcate, Ilie a greşit şi altfel, însă nu e cazul să intrăm în detalii, aşa că au umplut paharul, iar Ioana a anulat nunta de pe 17 august şi îi cere divorţul. A vrut să meargă la notar să programeze divorţul chiar acum două săptămâni, după ce au avut nişte certuri aprinse, însă familia ei i-a spus să mai aştepte puţin, să se mai gândească”, au declarat surse din anturajul celor doi pentru click.ro.

Ioana se simte trădată de bărbatul iubit

Nu mai este ce era înainte. Ioana ţinea foarte mult la Ilie, dar s-a simţit trădată, dezamăgită. Acum se mai văd, ea mai vine pe la el la Bucureşti, însă sentimentele nu mai sunt atât de puternice. Ea a spus că aşteaptă de la Ilie nişte gesturi adevărate, vrea să vadă că şi lui îi pasă şi îşi doreşte să se schimbe, căci altfel nu vor avea vreun viitor împreună”, au mai spus sursele respective.

Atunci când s-a vorbit despre divorțul dintre Brigitte și Ilie Năstase, actuala soție a lui Florin Pastramă a anunțat că a fost înșelată de mai multe ori de Ilie, iar acest lucru a determinat-o să ceară cât mai repede separarea.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate