Câştigurile lui Ion Caramitru s-au dublat în doar un an! Actorul care câştigă peste 13.000 de euro pe lună e acuzat că îşi bagă în buzunar 10% din încasările spectacolelor profitabile!

Câştigurile lui Ion Caramitru s-au dublat în doar un an, aşa cum reiese din declaraţia de avere a managerului Teatrului Naţional Buucreşti (TNB).

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Câştigurile lui Ion Caramitru s-au dublat în doar un an, aşa cum o arată declaraţia de avere depusă în iunie 2019, completată în calitate de „manager-directror general” la TNB. La rubrica activelor financiare, Caramitru a notat că deţine 20 de conturi, în lei şi euro, totalul fiind de aproximativ 820.000 de euro, cam cu 100.000 de euro mai mult decât la precedenta declaraţie de avere, depusă cu un an înainte. (vezi cât de frumoasă este nora lui Ion Caramitru)

Citeste si: Ce bogat este actorul Cristian Şofron! Vezi câţi bani a câştigat cel care a jucat rolul lui Mihu din „Toate pânzele sus!”

Citeste si: Ion Caramitru a dezvăluit de unde a avut bani să îi trimită pe cei trei fii ai săi la studii în Elveţia: „La Universitatea din Geneva sunt taxele mult mai mici decât la alte universităţi”

Citeste si: Fiul lui Ion Caramitru şi-a cumpărat o vilă în Dorobanţi cu 3 milioane de euro! Andrei a avut peste două milioane cash, iar pentru restul s-a împrumutat la o bancă! FOTO

Câştigurile lui Ion Caramitru s-au dublat în doar un an. A încasat 742.230 de lei

La rubrica veniturilor, Caramitru a notat că a încasat 101.007 lei ca manager la TNB, 568.601 de lei din drepturi de autor şi 72.822 de lei din pensie. În total, actorul a avut un venit anual de 742.230 de lei, adică 61.869 de lei (aproximativ 13.500 de euro) pe lună. Este o diferenţă uriaşă faţă de precedenta declaraţie de avere, din 2018, când Caramitru a raportat venituri totale de 343.144 de lei, ceea ce înseamnă că veniturile sale sunt mai mult decât duble.

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate