Cât au plătit Dragoș Săvulescu și Angela Martini pentru o mamă surogat? Femeia le-a purtat bebelușul în pântece și i-a ajutat să devină părinți

Fiul celor doi s-a născut în urmă cu două zile, iar fotomodelul a postat și primele imagini cu micuțul pe rețelele de socializare.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Angela Martini și Dragoș Săvulescu traversează una dintre cele mai frumoase momente din viața lor. Fiul celor doi a venit pe lume în urmă cu foarte puțin timp, iar proaspeții părinți sunt încercați de multe sentimente.

Cei doi și-au ținut pentru prima dată băiețelul în brațe, iar acum așteaptă cu sufletul la gură momentul în care micuțul va fi externat din spital și va putea pleca cu ei doi acasă. 

Omul de afaceri și superba lui parteneră de viață au apelat la ajutorul unei mame surogat pentru a deveni părinți. Angela Martini și Dragoș Săvulescu au scos din buzunar o sumă consistentă pentru această procedură. 

Dragos Săvulescu și Angela Martini

Dragos Săvulescu și Angela Martini

[Sursa foto: Instagram]

Cât i-a costat pe Dragoș Săvulescu și Angela Martini să devină părinți. Suma incredibilă pe care au scos-o din buzunareâ

Cei doi au ales să apeleze la o mamă surogat pentru a deveni părinți. Este un concept care este legal doar în anumite state, deoarece procedura legală este una desosebit de complexă. Totuși, pare să fie un „trend” în cazul vedelor, care apelează tot mai mult la mamele surogat pentru a avea un copil.

De ce este mai degrabă răspândit în lumea persoanelor celebre?! Ei bine, răspunsul este foart simplu: costă o avere!  Astfel, Angela Martini și Dragoș Săvulescu au scos între 100.000-125.000 de dolari din conturi, căci atât costă procedura într-o maternitate din Texas. 

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Cine este Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu. Fosta Miss Albania a postat imagini pe Instagram înainte de arestarea partenerului ei

Celebrul fotomodel a postat, în urmă cu câteva ore, și primele imagini cu fiul ei și al lui Dragoș Săvulescu. Angela Martini este în culmea fericirii după ce a devenit mămică și îi este recunoscătoare peste măsură celei care i-a purtat băiețelul în pântece pentru ultimele nouă luni de zile. De asemenea, aceasta a dezvăluit și numele micuțului, care a primit nota maximă la naștere. 

Fiul lui Dragoș Săvulescu și al Angelei Martini

Fiul lui Dragoș Săvulescu și al Angelei Martini

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cum arăta Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu, când a reprezentat Albania la concursul Miss Universe 2010

„Fiul nostru-Kyree Martini Săvulescu, iubirea noastră eternă, s-a născut ieri 2 decembrie 2021 în Dallas, Texas. Am fost norocoși să avem propriul nostru copil cu ajutorul unei mame surogat. Vom fi mereu recunoscători ființei excepționale care ne-a purtat băiețelul! Inimile noastre sunt pline de iubire și fericire! Bine ai venit în această lume, Kylee!'', a scris Angela Martini pe pagina sa personală de socializare.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies