Cât câştigă medicii şi asistentele care fug de bolnavii cu coronavirus

Zeci de doctori, asistente sau infirmiere şi-au dat demisia de la mai multe spitale din România, în ciuda faptului că aveau salarii mult peste venitul mediu din ţară.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

doctor-coronavirus-cat-castiga-medicii
doctor-coronavirus-cat-castiga-medicii


In articol:

Cât castiga medicii si asistentele care sunt la un pas de demisie din cauza pandemiei cu coronavirus.

Salariul cadrelor medicale a crescut constant în ultimii ani, în special în perioada în care PSD a fost la guvernare, dar cu toate astea nu are cine să mai îngrijească bolnavii de COVID-19.

Citeste si: Sergiu, tăticul călăreț care a impresionat toată România, le-a mulțumit oamenilor, cu lacrimi în ochi: „Voi fi dator toată viața mea”

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Citeste si: Doliu în fotbal! Pape Diouf, fost preşedinte al clubului Olympique Marseille, a murit din cauza coronavirusului

Citeste si: Anunţ îmbucurător: Spitalul Dimitrie Gerota a ieşit din carantină

Zeci de doctori, asistente sau infirmiere şi-au dat demisia de la mai multe spitale din România, în ciuda faptului că aveau salarii mult peste venitul mediu din ţară.

Cât câştigă medicii şi asistentele din România

Salariile din Servicii de ambulanță, compartimente de primire urgențe: UPU-SMURD, UPU, CPU, secții/compartimente cu paturi de ATI/TI, unitate de transport neonatală se încadrează între 13.338 de lei şi 3.852 de lei. Pe lângă salariul de bază se mai adaugă diferite sporuri, în special pentru cei de la Boli Infecţioase, dar şi banii încasaţi pentru turele de gardă.

Citeşte aici cât încasează o asistentă, un medic sau o infirmieră

Urmatorul articol
Citește și:

Pandemia de coronavirus l-a lăsat fără loc de muncă. Ce a urmat e parcă desprins din filmele de groază. A împușcat-o și apoi...

Alte trei decese ale unor persoane infectate cu coronavirus! Două femei din București și un bărbat din Timiș: "A murit la 45 de minute după prezentarea în UPU- SUU...

Decese coronavirus România. Care este numărul real al îmbolnăvirilor

Un medic de la spitalul din Deva își strigă disperarea: „Virusul s-a răspândit peste tot. E ceva de groază. Suntem speriați”

Raed Arafat, despre reintroducerea carantinei totale în România. „Toate țările iau măsuri serioase, nu e de glumit”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies