Cât de bogat este Raed Arafat! Vezi câţi bani încasează pe lună şi ce sumă are în conturi!

Din declaraţia de avere reiese cât de bogat este Raed Arafat.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Nu mai e un secret cât de bogat este Raed Arafat. Medicul de origine palestiniană ocupă funcţia de şef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, având rang de secretar de stat. Din ultima declaraţie de avere, completată în iunie 2019, reiese că Arafat deţine un apartament într-un complex rezidenţial de lângă Bucureşti, precum şi o treime din casa părintească din Palestina.

Citeste si: Cartelele PrePay se vor vinde doar cu buletinul, pentru a se colecta datele de identificare. Anunțul făcut de Raed Arafat

Citeste si: Ultimă oră: telefonul de pe care Alexandra Măceșanu a sunat la 112 a fost ars

Citeste si: Sora Aurei Ion, mesaj sfâșietor după ce Alexandra a fost ucisă cu cruzime de bestia din Caracal, Gheorghe Dincă! ”ÎMI CER IERTARE”

Cât de bogat este Raed Arafat. Are 30.000 de euro în conturi

Raed Arafat a mai avut o vilă lângă Târgu Mureş, pe care a vândut-o cu 82.500 de euro. În prezent, medicul are mai multe conturi, în lei şi euro, suma fiind de aproximativ 30.000 de euro. El a scăpat şi de datoria de aproape 180.000 de lei, pe care o avea la bancă, un credit contractat pentru a-şi achiziţiona apartamentul de lângă Bucureşti. (vezi ce spune Arafat despre serviciul 112)

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate