Cât de fericită este Sorina alături de noua ei familie: „În America e frumos și bine”

Sorina se află la New York, în America, alături de soții Săcărin, familia ei adoptivă, și de cei doi copii ai lor.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Sorina a fost adoptată de o familie de românia stabiliți în Statele Unite ale Americii. Copila de 8 ani a fost luată, însă, din familia în care crescuse până atunci într-un mod extrem de brutal. Procuroarea Maria Pițurcă a luat-o cu forța de la asistenții maternali, în timp ce ea se zbătea și o striga pe cea pe care o știa drept „mama”. Imaginile au stârnit revolta românilor și în mai multe orașe din țară au fost organizate proteste prin care se cerea ca Sorina să fie din nou încredințată familiei din Baia de Aramă.

Citeste si: Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol, din nou împreună după divorțul de acum o lună: „El este tatăl copilului meu și îmi doresc ca...”

Citeste si: Tonel Pop, avocatul familei Luizei, aruncă bomba: „Gheorghe Dincă e un veteran în cea ce înseamnă răpiri și violuri, are tovarăși de nemernicie”

Citeste si: Alexandru Cumpănașu, dezvăluiri în cazul Caracal! Misterul se adâncește: „Este logic că nu avea cum să o omoare Gheorghe Dincă, dacă el nu era acolo”

fara descriere

Sorina e fericită în America

În ciuda insistențelor părinților maternali care au declarat că vor lupta pentru a o primi pe Sorina înapoi chiar dacă asta ar însemna să meargă până în America după ea, micuța se află acum departe de România. A părăsit țara alături de părinții adoptivi în urmă cu trei săptămâni și locuieșlte la New York, alături de Ramona și Gabi Săcărin și de ceilalți doi copii ai lor, Eva și Adam.

Micuța Sorina se înțelege de minune cu noua familie, iar frații ei o ajută să învețe limba engleză înainte ca ea să meargă la școală acolo. „În America este frumos şi bine”, a transmis Sorina, prin intermediul părinților ei adoptivi. Imaginile cu fetița fac dovada faptului că ea se simte bine lângă părinții adoptivi și copiii lor.

fara descriere

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate