Tonel Pop, avocatul familei Luizei, aruncă bomba: „Gheorghe Dincă e un veteran în cea ce înseamnă răpiri și violuri, are tovarăși de nemernicie”

Tonel Pop, avocatul familei Luizei Melencu, crede că este posibil ca fata să fie încă în viață.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a făcut noi dezvăluiri legate de cazul Caracal, tragedia care a zguduit o țară întreagă. Bărbatul nu exclude posibilitatea ca Luiza și Alexandra să fie în viață, sechestrate de un grup infracțional.

În plus, despre Gheorghe Dincă, cel care a mărturisit că le-ar fi ucis pe cele două adolescente, avocatul familiei Luizei Melencu spune că este „un veteran în cea ce înseamnă răpiri și violuri, are tovarăși de nemernicie".

Citeste si: Primele declarații ale familiei pacientului care a ucis patru oameni la Spitalul de la Săpoca! Ce a spus apropiaților înainte de masacru

Citeste si: O altă fată, victima lui Gheorghe Dincă! Ce s-a descoperit în mașina "criminalului din Caracal" schimbă tot

Citeste si: A fost model și dansatoare de succes, iar acum a ajuns să locuiască pe străzi! Imagini dureroase cu fostul sex-simbol

Gheorghe Dincă, protejat de polițiști? Un taximetrist a făcut dezvăluiri

Un taximetrist a spus că Ghoerghe Dincă era protejat de polișiști pentru că făcea parte din categoria celor care transportau documente oficiale. Conform declarațiilor oferite reporterilor România TV, oamenii legii apelau la șoferii care ofereau în mod ilegal servicii de taximetrie pentru a trimite diverse documente. În schimb, îi lăsau pe infractori să-și facă treaba fără să-i deranjeze, a mai povestit taximetristul.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate