Cât de frumoasă este Ana Isadora, fiica cea mică a Maiei Morgenstern

Cine este și cum arată fata cea mică a celebrei actrițe, Maia Morgenstern!

Distribuie pe:

Autor: Cristina Cruceru

Ana Isadora
Ana Isadora[Sursa foto: Facebook]


In articol:

 

Celebra actriță Maia Morgenstern are 58 de ani și este născută la București, într-o familie evreiască. Maia Morgenstern a fost căsătorită în perioada 1983-1999 cu actorul Claudiu Istodor și cu medicul Dumitru Băltățeanu în perioada 2001-2015. Are trei copii: Tudor Aaron Istodor (născut în 1984 din căsătoria cu Claudiu Istodor), Eva Leea Cabiria (născută în 1999 dintr-o relație neoficializată cu actorul András István Demeter) și Ana Isadora (născută în 2003 din căsătoria cu medicul Dumitru Băltățeanu).

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Cum arată mezina familiei

Pe fiul actriței, Tudor, lumea l-a văzut des pe scena teatrului sau în filme, însă cele două fiice ale actriței au stat departe de camerele de filmat. Ana Isadora este o tânără în vârstă de 17 ani, foarte cochetă, care, cu siguranță are un viitor la fel de strălucit ca cel al mamei ei. În luna aprilie a acestui an, mezina familiei a împlinit 17 ani, iar actrița Maia Morgenstern a avut de transmis un mesaj special.

La mulţi mulţi mulţi ani frumoşi şi sănătoşi şi fericiţi, piersică de primăvară!”, a fost mesajul postat de Maia pe Facebook.

Ana Isadora
Ana Isadora si Maia Morgenstern[Sursa foto: Facebook]

Când a născut-o pe Isadora, în aprilie 2003, Maia Morgenstern avea 41 de ani. “Am avut curaj, spune actrita, nu poate fi vorba de inconstienta fiindca stiam deja ce inseamna sa ai copii, dar e cel mai frumos dar pe care viata ti-l poate face si pe care tu poti sa-l faci vietii”, declara Maia despre decizia de a naște la o vârsta destul de înaintată.

Maia Morgenstern a studiat la Academia de Teatru și Film între 1981 și 1985, apoi a jucat la Teatrul Tineretului din Piatra Neamț până în 1988. A apărut pe scena Teatrului Evreiesc de Stat din București, după care s-a alăturat trupei de la Teatrul Național „Ion Luca Caragiale”. Printre rolurile notabile pe scena de teatru se numără Lola Lola din Îngerul albastru (Der Blaue Engel) sau Kathleen Hogan în Park Your Car in Harvard Yard. Morgenstern este cunoscută publicului român mai ales pentru rolurile din filmele Balanța, Cel mai iubit dintre pământeni și Patimile lui Hristos, potrivit Wikipedia.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Maia Morgenstern, oprită în trafic și umilită de către un polițist! Cum a avut loc toată scena

Maia Morgenstern e disperată că prostia i-a invadat viața: „Atunci am preferat s-o fac pe proasta”

Pensionarii sunt terminați! Vor pierde aproape 200 de lei. Este dezastru în sistem

Maia Morgenstern e fericită la mare cu fostul ei soț, Claudiu Istodor, pe care îl alintă ”reginul nopții” FOTO

Maia Morgenstern e mai bogată ca niciodată! În conturile actriței sunt peste 400.000 de euro, iar veniturile lunare au ajuns la 15.000 de euro!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies