Maia Morgenstern e disperată că prostia i-a invadat viața: „Atunci am preferat s-o fac pe proasta”

Maia Morgenstern susține că prostia i-a invadat viața, într-o postare care amestecă umorul și autoironia.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Maia Morgenstern susține că prostia i-a invadat viața, într-o postare care amestecă umorul și autoironia.


In articol:

Maia Morgenstern susține că prostia i-a invadat viața într-un text pe care l-a postat pe pagina ei de socializare. “De câte ori? De câte ori m-am simțit prost? De atâtea ori. De-atâtea ori. Uite, de exemplu m-am simțit prost (mă simt prost) când trebuie să zic NU. Și nu prea știu / pot sa zic NU. Și iese și mai prost.”, a scris celebra actriță. (vezi ce avere are Maia Morgenstern)

Citeste si: Maia Morgenstern, ipostază incredibilă! Uite cum a fost surprinsă! FOTO

Citeste si: Maia Morgenstern stă acasă cu fostul ei soț, un actor celebru, de care a divorțat acum 20 de ani: ”Zâmbet cu magnoliu și găleată!” FOTO

Citeste si: Milioane de părinți jubilează. Cresc indemnizațiile! Cine beneficiază și în ce condiții - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Casa Oanei Pellea este plină de căţei! Vezi cum au ocupat canapeaua actriţei!

“Uite, mă simt prost când mă simt prost. Sau mă simt prost când înfulec ultima clătită. Sau ultimul cremvurst...Sau mă simt prost că s-a suspendat un spectacol din cauza mea, că m-am simțit prost. Deși asta nu s-a prea întâmplat: pe vremea mea se zicea „dacă întârzii sau lipsești de la spectacol, înseamnă ori că te-a călcat tramvaiul, ori că te-a călcat tramvaiul...”, a continuat Maia.

Maia Morgenstern e disperată că prostia i-a invadat viața: "Da' acu' ce să zic? S-a mai întâmplat"

„Da' acu' ce să zic? S-a mai întâmplat! Ce prost m-am simțit! Mamă - mamă, ce prost m-am simțit când am confundat Munții Rodnei cu Munții Retezat. Sau ce prost mă simt când nu-mi amintesc de fel numele cuiva care se poartă foarte familiar cu mine, de parcă mi-ar fi rudă sau ceva...”, a notat Morgenstern.

„Sau când am confundat asesor cu armator. Sau antreprenor. Sau... nu mai țin minte bine. Ce prost mă siiiiimt... Sau m-am simțit prost când m-ai prins cu minciuna. Dar și mai prost m-am simțit când te-am prins cu minciuna. Da, atunci am preferat s-o fac pe proasta. Că mi-era rușine de rușinea ta.”, a mai scris actrița.

Maia Morgenstern e disperată că prostia i-a invadat viața: "Din prostie, cred, te fac să te simți prost"

“Mă mai simt prost când, din prostie, cred, te fac să te simți prost. Ups! Scuze! N-am nicio satisfacție. Mă simt prost. Dar la urmă e ok. N-am să-ți mai spun că ești... Și știi de ce? Trebuie să existe și proști pe lumea asta. Fără bacterii n-am avea nici lapte covăsit, nici kefir, nici Camembert.”, a încheiat Maia.

“Eu tare prost mă simt când mă simt proastă. Ultima oarã, acum 20 de secunde. Uitasem ce e armator.... Ma regăsesc în totalitate! Mă simt prost și eu pentru toți acei proști pe care i-am cunoscut! Vă îmbrățișez cu drag, sunteți o mare Doamna... Doamne, câte înțelesuri are expresia ”a se simți prost”. Cred că le-ați folosit pe toate și ceva deasupra. Și da, asta înseamnă compromis - ”Că mi-era rușine de rușinea ta.” și cei în cauză te cred prost/proastă... Mai decât ei/ele... Mi-a făcut plăcere, asta e!”, au replicat amicii Maiei Morgenstern.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile cu un noroc incredibil în 2021

Se redeschid școlile după sărbători? Veste majoră pentru profesori și elevi

Incredibil! Cine este soția lui Ion Cristoiu! Nimeni nu a știut că este soția marelui jurnalist pentru că nu o cheamă Cristoiu

Maia Morgenstern e fericită la mare cu fostul ei soț, Claudiu Istodor, pe care îl alintă ”reginul nopții” FOTO

Maia Morgenstern a trăit momente de groază la repetițiile de la teatru din timpul pandemiei de coronavirus: “Abia dacă puteam respira. Am și cântat cu mască pe față. M-am sufocat”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies