Cât de mult îl iubește Carmen de la Sălciua pe Culiță Sterp! Are un perete plin cu poze cu ei doi: „Altar de fotografii. De azi înainte le voi privi mereu”

Carmen de la Sălciua va lansa o melodie care va arăta cât de mult îl iubește pe fostul ei soț, Culiță Sterp. A făcut un altar de fotografii în care apar amândoi.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au fost unul dintre cele mai iubite cupuri din lumea muzicii, până când cei doi artiști au anunțat că divorțează. Când nimeni nu mai credea că este posibil, cântăreața și fostul ei soț au decis să mai dea o șansă poveștii lor de dragoste și s-au împăcat.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp nu au anunțat însă, în mod oficial, că formează un cuplu. Indiciile publicate de frumoasa brunetă pe pagina ei de Instagram arată, însă, că ei ar putea să dea vestea cea mare fanilor prin intermediul unei noi melodii.

Citeste si: Am aflat cum a împăcat-o Culiță Sterp pe Carmen de la Sălciua! Avem detaliile negocierilor secrete dintre cei doi amorezi EXCLUSIV

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Pe pagina ei de Instagram, Carmen de la Sălciua a publicat câteva imagini în care apare fostul ei soț, Culiță Sterp, iar peretele din spatele lui este plin cu imagini cu ei doi. „Altar de fotografii”, a scris Carmen de la Sălciua în dreptul imaginilor publicate pe pagina ei.

„Fotografii cu tine mi-au rămas, fotografii cu tine fără glas! Fotografii lipite pe pereți, de azi înainte le voi privi mereu!”, sunt câteva dintre versurile pe care Carmen de la Sălciua le cântă în videoclipul publicat.

Cum au reacționat fanii lui Carmen de la Sălciua și ai lui Culiță Sterp

Fanii celor doi artiști sunt extrem de fericiți că ei au pus punct războiului dintre ei și formează din nou un cuplu, la mai bine de un an de la divorțul care a ținut primele pagini ale presei.

„Felicitari! Se știa că vă iubiți orice ar fi! Să nu îl mai lași la altele, Carmen!😂😂”, „Un cuplu perfect! Iubiți-vă mult!”, „Oricine merita o doua șansă, mai ales daca e un om iubit. Important este să nu mai greșiți și a doua oară. Și eu am trecut printr-o despărțire de acelasi fel, mi s-a intamplat la fel, am stat 5 luni despărțită de el si apoi am luat hotărârea să mă împac cu el. Asta spun acum, să vă iubiți mai mult, să vă respectați mai mult. Oricum sunteți minunați împreună”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care le-au lăsat fanii pentru Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate