Cât de sexy este noua iubită a lui Alex Bobicioiu de la Puterea Dragostei! Manuela Oprișiu, imagini incendiare

Alex Bobicioiu de la Puterea Dragostei nu a pierdut prea mult timpul după ieșirea din casă și s-a cuplat cu o tânără superbă din Sebeș. Aceasta are imagni incendiare

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Alex Bobicioiu a format un cuplu cu Bianca la Puterea Dragostei, însă relația lor nu a ținut prea mult. Tânărul a dat însă lovitra abia după ce a ieșit din casă. El s-a cuplat cu Miss Alba 2018, o tânără superbă pe nume Manuela Oprișiu, așa cum WOWbiz.ro a anunțat în exclusivitate în urmă cu câteva zile. Noua iubită a lui Alex Bobicioiu are însă în portofoliu imagini incendiare

fara descrierefara descriere

Cât de bine arată noua iubită a lui Bobicioiu puteți vedea în imaginile prezentate în galeria foto. Noi spunem că mai bine nu se putea pentru fostul concurent de la Puterea Dragostei. Iar dacă mai pui la socoteală că Manuela nu e doar frumoasă ci se descurcă bine și în afaceri, avem un tablou complet al situației.

Citeste si: Alex Bobicioiu s-a cuplat cu cea mai frumoasă femeie din județul Alba! Cine este bomba sexy dezamorsată de fostul concurent de la Puterea Dragostei?

Citeste si: Hamude s-a cuplat cu o brunetă! Cum arată iubita fostului concurent de la Puterea dragostei

Citeste si: Ricardo de la Puterea Dragostei, mesaj de iubire trimis din SUA ”Vreau să știi că sunt cu inima alături de tine”

Imagini incendiare cu iubita lui Bobicioiu. Cine e iubita Manuela Oprișiu?

fara descriere

Manuela Oprișiu, noua iubită a lui Bobicioiu, are 25 de ani și deține un salon de înfrumusețare în Sebeș. Înainte de asta, a fost manager al unui hotel din Spania. Manuela este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității din Alba Iulia. Manuela Oprișiu este și un model de succes iar în trecut a cochetat pentru o vreme cu o carieră în televiziune, la un post local.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate