Cât valorează marele premiu de la ”Survivor România”

20 de concurenți se luptă în cea mai dură competiție de supraviețuire, ”Survivor România”.

Distribuie pe:

Cât valorează marele premiu de la ”Survivor România”


In articol:

Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii ”Survivor România”, a anunțat care este valoarea marelui premiu. Cei 20 de concurenți se luptă pentru a demonstra că pot fi ”supraviețuitori”.

Sunt 20 de concurenți și 20 de caractere diferite. Fiecare concurent în parte este diferit. Au povești de viață inedite, sunt oameni cu emoții și așteptări uriașe, cu toții vor fi nevoiți să intre într-o cursă autentică a supraviețuirii. Doar unul singur va pleca acasă cu marele premiu. (Citește și: Rasturnare de situatie la ''Survivor Romania''! S-a ajuns la STAFETA si o fata s-a ''luptat'' cu un baiat! Ce echipa a CASTIGAT)

Citeste si: Elena Ionescu a izbucnit în lacrimi la ”Survivor România”: ”Dumnezeu îmi e martor că tot ce am făcut n-am făcut cu răutate. Chiar mă doare...”

Citeste si: Ei sunt noii concurenți de la Survivor România

Citeste si: Primele imagini cu Cristina Șișcanu, la întoarcerea de la Survivor România! A fost întâmpinată de Mădălin Ionescu și de fetița lor! Fotografii emoționante

Cât valorează marele premiu

Dan Cruceru a anuntat care este valoarea marelui premiu. Castigatorul ''Survivor Romania'' va primi suma de 250.000 de lei.

Cât valorează marele premiu de la ”Survivor România”

Cine sunt noii concurenți de la Survivor România

Trei concurenți au intrat astăzi în competiția Survivor România: doi Faimoși și un Războinic.

Raul Cormos și Ghiță Balmus sunt cei doi Faimoși veniți să ajute echipa.

"Numele meu este Raul Cormos si am 24 de ani, o sa fac parte din echipa Faimosilor. Sunt destul de motivat sa ajung cat mai departe in aceasta competitie".

"Ma numesc Ghita Balmus, am 27 de ani si sunt din Bucuresti. Nu imi este teama, insa orice se poate intampla in aceste conditii."

Cornel Chirica, războinicul pentru care competiția Survivor începe astăzi, susține că este pregătit să intre pe traseu și să demonstreze ce poate.

"Ma numesc Cornel Chirica, am 27 de ani si voi face parte din echipa Razboinicilor. Ma simt pregatit si abia astept sa intru pe traseu, voi dai tot ce am mai bun din mine"

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate