Câtă durere! Cântărețul moldovean care s-a sinucis va fi înmormântat fără părinți, din cauza epidemiei de coronavirus

Cătălin Caragea, solistul trupei 7Klase, un cântăreț devenit cunoscut în urmă cu câțiva ani, după ce a participat la un show de talente, a fost găsit mort în casă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Cătălin Caragea, care avea 22 de ani, a fost găsit mort în apartamentul său din Chișinău, unde locuia singur. Poliția a fost alertată de o rudă care l-ar fi găsit pe Cătălin Caragea, mort în casă, strangulat cu o curea. Polițiștii spun că pe trup nu au găsit alte urme de violențe, așa că sinuciderea e luată în cosiderare ca și cauză probabilă a morții.

Iurie Bădicu, producătorul trupei 7Klase, a fost cel care a dat anunțul morții lui Cătălin Caragea, dar și câteva amănunte dureroase despre înmormântarea tânărului de doar 22 de ani.

Citeste si: Bilanț România: Infecțiile cu coronavirus au explodat în ultimele 24 de ore. Încă 144 de cazuri de infectare şi 13 decese

fara descriere

Probabil, îl vom înmormânta în cimitirul din satul Malcoci, Ialoveni. Acolo unde locuiește bunelul sau. Mama și tatăl artistului încă n-au revenit de peste hotare, nu cunosc dacă au reusit acum sa ajungă acasă, e regim de pandemie, carantina..”, este mesajul producătorului trupei. Se pare că toată familia lui Cătălin Caragea este plecată în străinătate: mama și sora sunt în Austria, iar tatăl ar fi în Spania. 

Citeste si: Legătura incredibilă între Ramon de la Masterchef și moș Ștefan, ciobanul de 102 ani, mort în accident! Unde s-au întâlnit cei doi

Cătălin Caragea a fost găsit strangulat

„Poliția a fost alertată în această dimineață la ora 03:21, precum că într-o locuința a fost depistat cadavru unui tânăr strangulat. Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă a IP Centru și medicul legist unde au depistat cadavrul unui tânăr strangulat.

Urmare a documentării polițiștii au stabilit identitatea tânărului care s-a dovedit a fi în vârsta de 22 de ani, iar la examinarea de care medicul legist urme de moarte violentă nu au fost depistate, decât cele caracteristice strangulării.

Totodată s-a stabilit că tânărul locuia de unul singur a fost depistat de către o rudă care a venit să vadă ce s-a întâmplat din motiv că nu răspundea la telefon.

Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor și ce l-ar fi făcut pe tânăr să recurgă la așa gest, bilețel de adio nu a lăsat”, au transmis reprezentanţii serviciului de presă al Poliției din Chișinău, citați de presa moldoveană.

fara descriere

Citeste si: Jador de la „Puterea Dragostei” lasă tot și pleacă din calea Coronavirusului

Cătălin Caragea a devenit cunoscut la show-urile de talente

Cătălin Caragea, solistul al trupei 7Klase, s-a sinucis la numai 22 de ani. Când avea doar 18 ani, el a participat la XFactor, iar doi ani mai târziu la emisiunea Românii au talent, iar prestaţia lui a generat o impresie deosebită atât în rândul juriului, cât şi în rândul telespectatorilor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate