Cătălin Bordea a dat azi vestea cea mare: „Această femeie fantastică...”

Cătălin Bordea a dat astăzi o veste extraordinară cu privire la viața personală.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Fericire imensă pentru unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România. Cătălin Bordea se căsătorește, iar în urmă cu puțin timp a dat vestea cea mare.
Actorul de stand-up și Livia au făcut cununia civilă în 2014, iar anul acesta se pregătesc de nuntă.

Cătălin a făcut dezvăluiri despre marele eveniment care va avea loc în curând, iar potrivit acestuia, Livia s-a ocupat de toate detaliile, pentru ca totul să fie perfect. De asemenea, prezentatorul TV a vorbit și despre luna de miere, dar și despre nași.

Citeste si: A murit Cristian Singer! Oana Roman, în lacrimi

Citeste si: O fetiță de doi ani s-a spânzurat accidental și a murit! Mama ei credea că doarme, dar când s-a întors în cameră a înlemnit

Citeste si: Cosmin Cernat, fotografie inedită alături de Cătălin Măruță. Anunțul făcut de Cernat: "Mare bucurie pentru amândoi"

Ce rochie va purta Livia

„Nevastă-mea de şapte luni nu doarme pentru că ea plănuieşte totul. Şi apoi când pleacă în oraş stă patru ore şi când vine o întreb: ce-ai făcut patru ore. Îmi răspunde: am stabilit furculiţele. Ea chiar plănuieşte şi am tot respectul pentru această femeie fantastică. Are nişte idei dubioase la un moment dat. Am o relaţie extraordinară cu socrii. Mă iubesc ca pe ochii din cap, iar pentru mine sunt părinţii mei. O să avem 80 de invitaţi maximum. Naşii sunt prieteni foarte buni, care stau în Canada. Capatos este fratele meu mai mare, el m-a trimis în viaţă. Nu va fi o nuntă chiar tradiţională. O va duce tatăl ei la Altar. Rochia este foarte simplă, nu este tip sirenă, are două sau trei rochiţe, dar foarte simple. În luna de miere plecăm în Portugalia", a spus Cătălin Bordea în cadrul unei emisiuni TV.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate