Vedete

Catalin Botezatu a vorbit despre colectia sa de automobile de lux: „Imi pot permite orice masina” | DEZVALUIRI

Intr-un interviu, Catalin Botezatu a vorbit despre colectia sa de automobile de lux. Creatorul de moda este un sofer pasionat.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

In premiera, Catalin Botezatu a vorbit despre colectia sa de automobile de lux. Creatorul de moda este sofer de la 18 ani si, de atunci, a condus cel putin zece masini. Intrebat care a fost prima sa masina, Botezatu a marturisit, pentru revista Auto Test Magazin: „Opel Ascona. Următoarea a fost un Ford Capri, iar după aceea am avut „toate maşinile din lume”. (vezi cand s-a sarutat Botezatu cu Madalina Manole)

Catalin Botezatu a vorbit despre colectia sa de automobile de lux: „Am avut o multime de modele frumoase"

„Am avut o mulţime de modele frumoase de la foarte multe mărci. Ţin minte că imediat după Revoluţie am avut Suzuki Vitara, Porsche decapotabil, cu faruri escamotabile, fiţe, Range Rover, Audi, Ferrari, Rolls-Royce…Îmi place să conduc o maşină sigură, tocmai de aceea îmi aleg, de cele mai multe ori, automobile de teren. Maşina mea „de suflet” este aceea în care mă simt în regulă, din toate punctele de vedere”, a mai dezvaluit Catalin Botezatu.

Catalin Botezatu a vorbit despre colectia sa de automobile de lux: "Mi se pare o fita gratuita, o chestie de prost gust"

Recent, Catalin Botezatu a vorbit despre colectia sa de automobile de lux. „Acum conduc un Audi Q7, V12, new facelift, fabricat într-o serie limitată, dar şi un Porsche Macan. În amândouă mă simt extraordinar şi mă încearcă un sentiment de siguranţă. Acestea sunt automobilele mele de suflet, lăsând la o parte fiţele pe care le am „în dotare”. Îmi pot permite orice maşină, dar vreau să-ţi spun ceva. A avea o maşină scumpă cu care să te plimbi cu viteză şi să faci zgomot, mi se pare o fiţă gratuită, o chestie de prost gust şi un teribilism”, a incheiat Catalin Botezatu.

Galerie foto