Cătălin Botezatu, clipe de panică la „Bravo, ai stil”: „Simțeam că dau colțul”

Cătălin Botezatu a trecut prin clipe de panică la „Bravo, ai stil”. Ce a pățit designerul.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


Cătălin Botezatu se confruntă cu mai multe probleme de sănătate, din cauza cărora a ajuns la spital de mai multe ori.


In articol:

Celebrul designer s-a internat într-o clinică din Turcia unde a fost supus unei intervenții medicale, pe inimă, prin intermediul căreia i-au fost montate câteva stenturi.

Stresul și programul încărcat și-au spus cuvântul și, pentru că nu s-a menajat, juratul de la „Bravo, ai stil” a fost nevoit să cheme salvarea.

Citeste si: Ce a făcut Ioana, imediat după ce s-a căsătorit cu Ilie Năstase! A stârnit un val de reacții pe internet, iar Brigitte o să ia foc

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Cum își satisface Anda Adam soțul în Săptămâna Mare: „Primul este orgasmul...”

Citeste si: Imagini cu Andra pe un site pentru adulți! Fotografiile cu ea sunt visul erotic a milioane de bărbați

„După operație, s-a chemat salvarea chiar și în timpul filmărilor de la „Bravo, ai stil', și producătoarea noastră pe care o iubesc și o ador a avut grijă de mine și m-am simțit și aici că sunt iubit și apreciat, pentru că simți nevoia să vezi că oamenilor cu care lucrezi le pasă de tine, mai ales că simțeam că dau colțul.

Trebuia să merg demult la Istanbul, pentru că acolo m-am operat la o clinică celebră și nu am fost de câteva luni. Uneori sunt ușor inconștient în detrimentul meu și în favoarea jobului meu, dar asta e. Urmez un tratament după intervenție, iau tot timpul pastile, iau cu pumnul pastile, bine, trei sferturi din ele sunt vitamine, poate că asta mă ajută, dar nu fac niște eforturi extraordinare. Repet, regim alimentar nu țin,' a precizat celebrul designer.

Cătălin Botezatu și-a cerut iertare în mod public: „Ieșirea mea a fost una pripită”

Cătălin Botezatu a avut săptămâna trecută o ieșire care nu îi este deloc specifică celebrului designer. Vedeta nu a mai rezistat și și-a pierdut cumpătul în fața concurentelor și a camrelor de luat vederi și chiar a ieșit nervos afară, unde a spus tot ce îl deranjează la fetele de la „Bravo, ai stil”.

A fost o Gală grea și dramatică în care îmi pare rău că mi-am ieșit din fire. Aș vrea ca publicul nostru să voteze și să aprecieze stilul. Ieșirea mea a fost, poate, una pripită, dar aș vrea să fie o emisiune cu stil pentru că de aceea ne numim „Bravo, ai stil”, a spus Cătălin Botezatu după ce săptămâna trecută a avut o izbucnire dură atunci când a fost eliminată Bianca.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate