Cătălin Botezatu, comentarii despre ținutele vedetelor, tocmai din Bodrum: "Sunt aici într-un loc superb"

Cătălin Botezatu, comentarii despre ținutele vedetelor din România, tocmai din Bodrum.

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

Rubrica săptămânală din cadrul emisiunii Teo Show, "Așa da, așa nu cu Ralu și Bote" a fost una specială. Raluca Bădulescu a fost în platou alături de Teo Trandafir și Bursucu, dar Cătălin Botezatu a lipsit.

Citeste si: Specialistul in detoxifiere Cesur Durak te învață cum să prepari băutura de cartofi care curăță și previne bolile de colon

Citeste si: Specialistul Cesur Durak, cea mai eficientă rețetă împotriva impotenței. O poți pregăti la tine în bucătărie și ai nevoie de un singur ingredient minune

Citeste si: Băutura-minune cu pătrunjel şi zeamă de lămâie care îţi detoxifiază ficatul! Specialistul in detox Cesur Durak îţi arată cum se prepară

 

De data aceasta, Bote a făcut comentarii despre decolteurile vedetelor autohtone tocmai din Turcia, din Bodrum mai exact.

fara descriere

"Astăzi nu sunt cu tine, dar, de aici, din Bodrum, dintr-un loc superb, voi încerca să fiu acid, ca de obicei. Chiar dacă ne merge bine, tot acizi suntem!", a spus Cătălin Botezatu în debutul rubricii de la Teo Show pe care o face împreună cu buna lui prietenă, Raluca Bădulescu.

 

Cătălin Botezatu, comentarii despre ținutele vedetelor, tocmai din Bodrum: "Sunt aici într-un loc superb"

 

Cătălin Botezatu a filmat pentru rubrica din această săptămână dintr-un colț de Rai: ba de pe malul apei, ba stând într-un hamac la soare.

 

 

Vezi în imaginile de astăzi, de la Teo Show, ce au spuc Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu despre decolteurile vedetelor din România: Ilinca Vandici, Andreea Antonescu, Daniela Crudu, Mihaela Rădulescu, Antonia, Raluka, Alexandra Stan sau Rocsana Marcu.

Cătălin Botezatu este bun prieten cu Cesur Durak, specialist in detox, al carui program, Turcare, face furori la nivel international. Nu de alta, dar cu totii avem nevoie de medici buni, pe care este foarte greu sa ii gasim. Cesur Durak a dezvoltat un nucleu care ajuta romanii sa ajunga la cei mai buni specialisti straini, in functie de diagnostic.

Cesur Durak, unicul specialist detox din Romania, este expertul si reprezentantul exclusiv pe piata din Romania al programelor de detoxifiere care au devenit un adevarat fenomen printre adeptii tot mai numerosi ai vietii sanatoase si care sunt disponibile la centrul Sianji Well Being, in Bodrum. Cătălin Botezatu se află, chiar în aceste zile, la un program complex de detoxifiere sub îndrumarea directă a specialistului Cesur Durak.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate