Cătălin Botezatu, mărturisiri incendiare despre viaţa lui sexuală! N-ai să crezi la câţi ani a făcut prima oară dragoste! "Era studentă la medicină"

Cătălin Botezatu, mărturisiri incendiare despre viaţa lui sexuală! N-ai să crezi la câţi ani a făcut prima oară dragoste!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Celebrul designer a vorbit, acum ceva timp, despre prima lui experienţă sexuală. Zâmbitor când a rememorat momentul, creatorul de modă a spus că a făcut dragoste întâia oară când era elev în clasa a VIII-a, iar partenera sa a fost o studentă experimentată.

Citeste si: Cătălin Botezatu, declaraţii şocante după scandalul dintre Bianca şi Alex Bodi! Designerul spune de ce se ceartă atât de des cei doi! "Femeile ca Bianca nu sunt pentru orice pămpălău" EXCLUSIV!

Bote a mărturisit că nu s-a simţit deloc bine când a devenit bărbat, ba chiar a avut neplăceri.

fara descriere

Juratul de la "Bravo, ai stil!" a explicat cum a decurs prima partidă de sex in cea de-a doua lui carte, "Trei vieţi. Iubirile".

Cătălin Botezatu, mărturisiri incendiare despre viaţa lui sexuală! " Ea m-a convins pe mine căci pentru ea era firesc să facă dragoste"

"O experienţă memorabilă a fost când am făcut eu dragoste. Băieţii, în general, au aşa o chestie, se studiază la vestiare, care e mai evoluat şi era o mare chestie ca în grupul tău să fii primul care a făcut sex. Îmi amintesc că eram în clasa a opta, şi ai mei obişnuiau ca la sfârşit de săptămână sa plece la munte.

fara descriere

În oraş la noi, în Alexandria, era o fată, studentă la medicină, care venea acasă doar la sfârşit de săptămână, cu care toţi flirtam.
Am invitat-o la mine, eu eram destul de dezvoltat, destul de înalt, nu arătam de clasa a VIII-a, arătam de a X-a, aşa.
În mintea mea era clar ce voiam să fac, deşi nu ştiam mare lucru despre procedura în sine, răsfoisem şi eu câteva reviste dar atât, însă eram dispus să încerc.

Citeste si: Cătălin Botezatu îi atacă NIMICITOR pe bărbaţii care vorbesc urât de Bianca Drăguşanu! "Toţi vreţi să o "bip", dar nu reuşiţi! De asta vă ofticaţi!" VIDEO EXCLUSIV!

Eram virgin. Am convins-o uşor, de fapt ea m-a convins pe mine căci pentru ea era firesc să facă dragoste, se aştepta la asta de când am invitat-o acasă, nu era nimic neobişnuit. Pentru mine însă era ceva senzaţional! Eu nu am simţit absolut nimic, decât nişte usturimi îngrozitoare.

După celebra partidă, am condus-o galant acasă şi am zbughit-o la propriu să dau marea veste în oraş", a scris Bote în cartea sa.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate