Cătălin Botezatu, declaraţii şocante după scandalul dintre Bianca şi Alex Bodi! Designerul spune de ce se ceartă atât de des cei doi! "Femeile ca Bianca nu sunt pentru orice pămpălău" EXCLUSIV!

Bote, declaraţii şocante după scandalul dintre Bianca şi Alex Bodi! Designerul spune de ce se ceartă atât de des cei doi!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Nu mai este un secret pentru nimeni că designerul cel mai popular din România, Cătălin Botezatu, are încă o slăbiciune pentru Bianca Drăguşanu şi are tendinţa să o protejeze.

fara descriere

Controversata divă i-a fost parteneră de viaţă şi, mai mult decât atât, el a învăţat-o ce şi cum să facă să ajungă pe cele mai înalte culmi ale succesului în showbiz. Iar ea, incontestabil, şi-a ascultat "dascălul" şi a devenit una dintre cele mai mediatizate vedete din România.

Citeste si: Bianca Drăguşanu stabileşte un nou record! Uite cât i-a luat să cheltuiască 3000 de euro! EXCLUSIV!

Cătălin Botezatu, declaraţii şocante după scandalul dintre Bianca şi Alex Bodi! "Ei îi place să trăiască intens, chiar periculos, vrea să se simtă iubită, dorită"

Ei bine, celebrul creator de modă a găsit o explicaţie şi pentru evenimentele tumultuoase şi chiar...periculoase din relaţia Biancăi cu omul de afaceri Alex Bodi.

fara descriere

În urmă cu două zile un vecin al milionarului a chemat poliţia după ce ar fi văzut că bărbatul ar fi bruscat-o pe fosta prezentatoare tv.

Citeste si: Cătălin Botezatu îi atacă NIMICITOR pe bărbaţii care vorbesc urât de Bianca Drăguşanu! "Toţi vreţi să o "bip", dar nu reuşiţi! De asta vă ofticaţi!" VIDEO EXCLUSIV!

"Bianca este o bombă sexy, o femeie fatală, plină de pasiune! N-ai să o vezi niciodată liniştită, la cratiţă, cu o viaţa sentimentală monotonă. Ei îi place să trăiască intens, chiar periculos, vrea să se simtă iubită, dorită, vrea să vadă că bărbatul de lângă ea este gelos. Nu poţi să o ţii pe felina asta într-o cuşcă. Ori eşti bărbat puternic şi ţii pasul cu ea, îi dai ceea ce vrea şi o accepţi aşa cum este, ori pleci mai departe. Femeile ca Bianca nu sunt pentru orice pămpălău. Despre Bodi ce să spun? Pare un bărbat puternic, cu personalitate. Amândoi au firi dominatoare, probabil că de aceea au loc "ciocnirile" acestea frecvente între ei. Eu nu o să încetez niciodată să o sprijin pe fosta mea iubită pentru că ştiu exact cine este, ce suflet are şi ce potenţial are. Poate să facă tot ceea ce îşi propune, credeţi-mă", a declarat Cătălin Botezatu, în exclusivitate, WOWbiz.ro

fara descriere

fara descriere

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate