Cătălin Cazacu face reducere la motocicleta cu care a devenit campion şi pe care o vinde! Cine o vrea o poate plăti şi în rate!

Cătălin Cazacu face reducere la motocicleta cu care a devenit campion anul trecut.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Cătălin Cazacu face reducere la motocicleta cu care a devenit campion în 2018. “Se vinde şi motocicleta lui Cătălin Cazacu  cu care a câştigat Motorc - Romanian Motorcycling Competition în 2018”, au anunţat Cătălin Cazacu, dar şi clubul său de motociclism. (vezi cum s-a distrat Cazacu alături de Margherita din Clejani)

Citeste si: CLIPE DE TEROARE la EXATLON la patru dimineața!  O ”faimoasă” a fost mușcată de un păianjen și a făcut șoc anafilactic! Dezvăluiri uluitoare făcute de medicii din Republica Dominicană

Citeste si: Bine că face motociclism! Cătălin Cazacu, surprins în timp ce joacă volei pe plajă! Video

Citeste si: Cătălin Cazacu, martor al incendiului de la Bamboo Mamaia! ”Am ajuns când focul era doar într-o încăpere”

Cătălin Cazacu face reducere la motocicleta cu care a devenit campion: “Preţ de vânzare 13.500 EURO"

“Preţ de vânzare 13.500 EURO.  Posibil rate”, se mai arată în anunţ. Cazacu a specificat faptul că bolidul pe două roţi are 12.000 de kilometri la bord şi că a fost folosit doar în curse. BMW-ul S1000RR are instalat un sistem original de înregistare a datelor şi este omologat pentru orice cursă din Europa.

fara descriere

Cătălin Cazacu face reducere la motocicleta cu care a devenit campion. Preţul iniţial a fost de 15.000 de euro

“Motorul este integral revizionat cu tot ce înseamnă segmenţi, transmisie şi ambreiaj acum maxim 500 km”, se mai arată în anunţ. Faimosul de la Exatlon a mai scos motoccileta la vânzare şi în primăvară, când preţul cerut a fost de 15.000 de euro. Cum nu s-au găsit clienţi într-o jumătate de an, el a făcut o reducere de 1.500 de euro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate